Neyse az kaldı bende deneyeceğimÖümkün değil abla vahşi bişey bu soğuk
Üstten ve yandan çek canımAslında düz çekiyorum telefonum yamultuyor unuda çözemedim
Bırazdan o işi halledıcem ağaaam paşaaam gibi sözlerle kobra murat şarkısıyla gazlayayım onuTabi gazlamak lazım
Aynen öyle mavişimFaydan yok zararın bari olmasın der gibi
Dene bakalım sen nasıl yapıyorsun diye başlayabilirsinBırazdan o işi halledıcem ağaaam paşaaam gibi sözlerle kobra murat şarkısıyla gazlayayım onu
Bu gün deneyeceğim tavsiyelerini bakalım,Üstten ve yandan çek canımÇok uzak çekme tarifin öncelikte olsun
Dene abla mutlaka o sütlü kıvamı çok sevdim benNeyse az kaldı bende deneyeceğim
ŞDene bakalım sen nasıl yapıyorsun diye başlayabilirsin
Benimki beceriyor.Gurbette yalnız yaşayınca öğreniyorsun.Yardım etmeye çalışır ama beceremez yakışmazda kıyamam bende bana dağıtma ama toplama derim
Sonra hep yapıyormuşuzDene abla mutlaka o sütlü kıvamı çok sevdim ben
Oriş ya bu gazla bakmışsın başında yazma elinde toz beziNotlarımı aldım gıdıyorum ben nevoş
Hayat müşterekOriş ya bu gazla bakmışsın başında yazma elinde toz bezi
Bana denk gelmedi böylesi çok şımarık büyütmüşler ablaBenimki beceriyor.Gurbette yalnız yaşayınca öğreniyorsun.İşe girdikten sonra 6 yıl bekar kalmış .
Tabi içinde var,eli yatkın
BırakamıyormuşuzSonra hep yapıyormuşuz
Öyle valla abla elimiz ayağımız tutuyorda yapıyoruz şimdilik birgün olurda o duruma gelirsek inşallah o zaman hayrını görürüzHayat müşterek
Heee Var vallaBorcamin da Z kuşağı mı
Aynen kuzum. benimki de üsttekinden ama yanları tırtıklı
Eşimde öyle canım güzel yaparBana denk gelmedi böylesi çok şımarık büyütmüşler ablakusurumuz o olsun şükür bende sevmem işimi kimseye yaptırmayı benim babam abilerim yemek yaparlar ama nasıl lezzetli birazda dediğin gibi yatkın olması lazım
Yaparız ne olacakBırakamıyormuşuz
İnşaallah canımÖyle valla abla elimiz ayağımız tutuyorda yapıyoruz şimdilik birgün olurda o duruma gelirsek inşallah o zaman hayrını görürüz