Kuzenim bimden almış geçen hafta gördüm bende çok güzelmiş dedimdiHadi ya bimde var mı
Şuan yasak zatenAa hadı ya ben gıdene kadar kesın bıtmiş olur yıne
Kuzenim geçen hafta almıştı merviskoAa hadı ya ben gıdene kadar kesın bıtmiş olur yıne
Ahh ah nevoşum keske makıneden hazır ütülü cıksalarÜtüyü bende sevmiyorumGeçen yaptım bir süre rahatım
Ohhh ne güzel geçenlerde yatıyorum.Hava birden değişti.Bizde eşim yapıyor
Cok şükür canikom ya iyi diyelim iyi olsun modundaİyiyiz kirazlarn en güzeli. Sen nasılsn
Geleni tezgaha koymadan alıyorlar canımKuzenim geçen hafta almıştı mervisko
En sevdiğimAhh ah nevoşum keske makıneden hazır ütülü cıksalar
Aynen malesef cano kalma ihtimali düşükGeleni tezgaha koymadan alıyorlar canım
Ben iki tane yedim pişman oldum ama aklım 3. De o sıra tabi1 tane kesmez eşimi
Bizim eminim 2 günde biter o tepsi
Yuvarlak borcamdan biraz büyük tepsim onunla yapacağım
Ya gecenlerde tabure fln gelmiş ya şık onlar satılmıs ama yasakta nasıl oluyor bu iş dımıŞuan yasak zaten
Yapsın yaa hem zaman geçerOhhh ne güzel geçenlerde yatıyorum.Hava birden değişti.
Gömlek istedi.Dedim kendin yap cidden iyi ütüledi.Ne güzel yapıyorsun bundan sonra ütülersin dedimArada kitlemek lazım
Ne ıyı bı tercıh ahh ahEn sevdiğimOnun yerine 20 çeşit yemek yapayım
Ayırıyorlar kenaraYa gecenlerde tabure fln gelmiş ya şık onlar satılmıs ama yasakta nasıl oluyor bu iş dımı
Evet o ayırmalarda cok oluyo canımAyırıyorlar kenara
Sagol çiçeğimmYeme beni tatlı ye hamaratsın tabimaşallah doping etkisi olmuş belli nasıl olmasın
Midem biraz hafifledi canım. Şiddeti azaldı.
Keşke bende becerebildiğine azda olsa inansamda kitlesemYapsın yaa hem zaman geçer
Benimki ütü beğenmez bende kendin yap derim. Evlendiğim günden beri o yapar sağolsun
Ay herkes mi yedi yaaBen iki tane yedim pişman oldum ama aklım 3. De o sıra tabieski eşim olsa bırakmazdı tepsiyi
Geçmiş olsun canım oda geçer inşallahMidem biraz hafifledi canım. Şiddeti azaldı.