Yanımda oturdu ütülenceklerı ben utuledıkce masaya getırdı ama bn yapamam dedı abla bnde yakar falan dıye korktum acıkcası ayak işlerını ona yaptırdımZahmet olmuş
Bir el atsaydı
Benim ütü pek iyi değil ısıyı ayarlayamazsan yakıyorYeni ütü alınca oğluma ütülerini yaptırtacağım
Ohh pearlde cekıldı bu gidişle aradan nevoş
İyi gidiyorsun pearlcim bu kez maşallah
Aman iyi oda lazımYanımda oturdu ütülenceklerı ben utuledıkce masaya getırdı ama bn yapamam dedı abla bnde yakar falan dıye korktum acıkcası ayak işlerını ona yaptırdım
Yanımda oturdu ütülenceklerı ben utuledıkce masaya getırdı ama bn yapamam dedı abla bnde yakar falan dıye korktum acıkcası ayak işlerını ona yaptırdım
Alıstır abla cidden cok duacın olurAman iyi oda lazım
Ben alıştırayım gelin bana dua etsin
Eskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştıAlıstır abla cidden cok duacın olurbide klasik tarzda kıyafetıde cok olunca gömlek pantolon heme pantolon ütülemek cok zor bence
İyi gidiyorsun pearlcim bu kez maşallah
Sağolasın kuzumBelli belli sonuc
Ay senin iş bi tık daha rahat o zaman ablaEskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştıŞimdi resmi ama pantolonlar keten oldu.
Çok şükür klasik pantolon derdim yok
Normalde kot giyiyor.Gömlekler kolay zaten
Sagol kuzucum inşallah son hafta sansı yasarım bendeSağolasın kuzum
Daha diğer tatlıları görmedik ama ben senin tatlını ve sunumunu çok beğendim, daha gelecek olan çok iyi sunum ve tarifler vardır mutlaka ama senin sunumun benim çok hoşuma gitti ❤
Aynen canım geçen 10 tane gömlek,2- 3 tişört ütüledim.3-5 pantolon.Birde iş kıyafetlerini ütüledim.En az 1 ay rahatımAy senin iş bi tık daha rahat o zaman abla
İnşallah canım ,sen de hep kıyıdan döndünSagol kuzucum inşallah son hafta sansı yasarım bende
Bende bi müddet rahatım cok şükür amiinAynen canım geçen 10 tane gömlek,2- 3 tişört ütüledim.3-5 pantolon.Birde iş kıyafetlerini ütüledim.En az 1 ay rahatım
İnşallah canım ,sen de hep kıyıdan döndün❤ bakalım kısmet, nasip, son hafta nasıl olacak, merakla bekliyorum diğer tarifleri de
Aynen canım o zaman daha sık değişiyorlarBende bi müddet rahatım cok şükür amiincok sıcaklarda daha fena oluyor ütü
Hem o hemde sıcakta fenalastırıyor abla ütüAynen canım o zaman daha sık değişiyorlar
Akşam yapmak lazımHem o hemde sıcakta fenalastırıyor abla ütü
İstemiyorum