Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Zahmet olmuş
Bir el atsaydı
Benim ütü pek iyi değil ısıyı ayarlayamazsan yakıyorYeni ütü alınca oğluma ütülerini yaptırtacağım
Yanımda oturdu ütülenceklerı ben utuledıkce masaya getırdı ama bn yapamam dedı abla bnde yakar falan dıye korktum acıkcası ayak işlerını ona yaptırdım

Aman iyi oda lazım
Ben alıştırayım gelin bana dua etsin
Alıstır abla cidden cok duacın olur bide klasik tarzda kıyafetıde cok olunca gömlek pantolon heme pantolon ütülemek cok zor bence

Alıstır abla cidden cok duacın olur bide klasik tarzda kıyafetıde cok olunca gömlek pantolon heme pantolon ütülemek cok zor bence
Eskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştıŞimdi resmi ama pantolonlar keten oldu.
Çok şükür klasik pantolon derdim yok
Normalde kot giyiyor.Gömlekler kolay zaten

Eskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştıŞimdi resmi ama pantolonlar keten oldu.
Çok şükür klasik pantolon derdim yok
Normalde kot giyiyor.Gömlekler kolay zaten
Ay senin iş bi tık daha rahat o zaman abla

Sağolasın kuzum
Daha diğer tatlıları görmedik ama ben senin tatlını ve sunumunu çok beğendim, daha gelecek olan çok iyi sunum ve tarifler vardır mutlaka ama senin sunumun benim çok hoşuma gitti ❤
Sagol kuzucum inşallah son hafta sansı yasarım bende

Aynen canım geçen 10 tane gömlek,2- 3 tişört ütüledim.3-5 pantolon.Birde iş kıyafetlerini ütüledim.En az 1 ay rahatım
Bende bi müddet rahatım cok şükür amiin cok sıcaklarda daha fena oluyor ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…