Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim böyle ama tırtıklı değilC A N O benimki böyle ve hiç hoşuma gitmiyor düz kareler çıktığından beri
Aynen abla kızlar var senin şükürİnşaallah canım Benim şimdilik kızlar var ama onlarda olmazsa eşim yardım edecek
Temizlemesi zaten çok sinirC A N O benimki böyle ve hiç hoşuma gitmiyor düz kareler çıktığından beri
Geçmiş olsun canım oda geçer inşallah ❤
Çok şükür canım
İyi olmana sevindim
Oh ıyı hadı gecmiş olsun yasocum
Sağolun canlarİyi çok şükür
Farketmez canım :)C A N O benimki böyle ve hiç hoşuma gitmiyor düz kareler çıktığından beri
Bende de tencere tırtıklı, kare tepsiler düz, eski usülFarketmez canım :)
Bende bunun tenceresi var tırtıklı
Alsem yeni çıkanlardan mı dedi ben tatlı resmi attım da oradan çıktıBende de tencere tırtıklı, kare tepsiler düz, eski usül
Nereden çıktı bu konu?
Mevzu ne
O düz olan tepsilerde benim de gözüm var, ama almaya kalksam, koyacak yerim yokAlsem yeni çıkanlardan mı dedi ben tatlı resmi attım da oradan çıktı
Kendimi okadar yoramam hergun bı işOriş ya bu gazla bakmışsın başında yazma elinde toz bezi
Ohh pearlde cekıldı bu gidişle aradan nevoşTamam pearlshine elindeki tarifi sana verelim
Aynen canımOhh pearlde cekıldı bu gidişle aradan nevoş
Minimum yeterli olacak şekilde ütüledim sagolsun eşimde askıya astıOriana ütüler ne oldu
Zahmet olmuşMinimum yeterli olacak şekilde ütüledim sagolsun eşimde askıya astı
yasminsay ,o tarifi harika yapar bence de, uygun olursa alsın ama salı gece 12den önce vermemTamam pearlshine elindeki tarifi sana verelim
Tamam biz beklerizAma sürpriz kimse duymasınyasminsay ,o tarifi harika yapar bence de, uygun olursa alsın ama salı gece 12den önce vermem