Bir kere çift çizgi yap gerisi gelirKeşke bende becerebildiğine azda olsa inansamda kitlesem
Çok şükür canımMidem biraz hafifledi canım. Şiddeti azaldı.
O zaman bizde öyle yapalımBen iki tane yedim pişman oldum ama aklım 3. De o sıra tabieski eşim olsa bırakmazdı tepsiyi
Çokzeldiii sosyalimAy herkes mi yedi yaaakşam bende 2 dilim yedim allah affetsin
Ama bana kalıyorNe ıyı bı tercıh ahh ah
Oh ıyı hadı gecmiş olsun yasocumMidem biraz hafifledi canım. Şiddeti azaldı.
SüpermişYapsın yaa hem zaman geçer
Benimki ütü beğenmez bende kendin yap derim. Evlendiğim günden beri o yapar sağolsun
Aynen yaa evvoşum iftarın üstüne nasıl gidiyo ama enfes
Kız üç dört yapar o beceriksizBir kere çift çizgi yap gerisi gelir
Buda yetenek işi dogru diyorsunKız üç dört yapar o beceriksiz
Araştırıyorum ama elimde pek malzeme yok nevroşSunumu geliştirmen lazımAma çabuk öğreniyorsun
Ama buldugun taktik guzelmiş abla sen cok guzel yaptın yıne yaparsın demekAma bana kalıyor
Öümkün değil abla vahşi bişey bu soğukO zaman bizde öyle yapalım
Düz beyaz tabak yeterliAraştırıyorum ama elimde pek malzeme yok nevroş
Yardım etmeye çalışır ama beceremez yakışmazda kıyamam bende bana dağıtma ama toplama derimBuda yetenek işi dogru diyorsun
Aa super takip ederım bıdaha gelırse kuzucumKuzenim geçen hafta almıştı mervisko
Tabi gazlamak lazımAma buldugun taktik guzelmiş abla sen cok guzel yaptın yıne yaparsın demekbunu deneyecegım
Faydan yok zararın bari olmasın der gibiYardım etmeye çalışır ama beceremez yakışmazda kıyamam bende bana dağıtma ama toplama derim
Aslında düz çekiyorum telefonum yamultuyor unuda çözemedimDüz beyaz tabak yeterliSenin sorunun çekimi yaparken ne tarafta çekeceğinde zorluk yaşıyorsun Onu bulursan olur