Abla deyince gözüne perde inmiştir canımAhshshs şirinleri göremedi cennam
Benden başka bir şey beklerse çok bekler
Ben şeker kolonyaBelki onları verırler ama bilemem yine ayşoya verırler mi
Ayyy neguzel düşündün mavişim yaaa
Bu bayram buruk geçiyor. Gerçi ben hep gurbetteyim :) eşim çalışıyor. Bayram bize uğramıyor, size tutayım dedim şekerleriAyyy neguzel düşündün mavişim yaaaburnuma buram buram keskin limon kokusu geldi ooh
Dolu dolu yaşayacağımız daha güzel bayramlar umuduyla bugünkü bayramımız da kutlu olsun yasminim. Gözlerinden öperim.
Iyı yapmıssın canocum bu bayram hepimiz için oyle malesef kiBu bayram buruk geçiyor. Gerçi ben hep gurbetteyim :) eşim çalışıyor. Bayram bize uğramıyor, size tutayım dedim şekerleri
Perim güzel arkadasim ailenle sağlıklı musmutlu bir bayram gecirmeni dilerim.@HanimKelesimiGetirNevreste Elhan
@yorgun anneanne @Mune @Elalis ablalarimmm Bayramınız mübarek olsun öpüyorum tatlis yanaklarinizdan
Perimmm çokk sagol seninde bayramın mübarek olsun@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
@Minik Meleklerim
@Kukrim
@yasminsay E Elif_EylulC A N O @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal @Evva @alsem @HAbibte Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep @Minnosmeliss @Matgaret Hale @RedGirl pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Bayramin mübarek olsun canımHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Peri @alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret HaleOriana Nevreste @Kukrim @yasminsay @Minnosmeliss E Elif_Eylul C A N O @deynepnaz Jenna16 pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Sağol canım
Hayırlı bayramlar canımBu sayfadaki bütün arkadaşlarım, sağlığımıza şükrederek gelecek bayramlarda sevdiklerimize doya doya sarılmanın hayaliyle hepinizin bayramını kutlarım.
Hayirli bayramlar hemsomPerimmm çokk sagol seninde bayramın mübarek olsun
Bayramin mübarek olsun canım
İnşallah
Hayirli bayramlar canimHayirli bayramlar hemsom
Senin de bayramın kutlu olsun canımHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Peri @alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret HaleOriana Nevreste @Kukrim @yasminsay @Minnosmeliss E Elif_Eylul C A N O @deynepnaz Jenna16 pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Nasılsın canım.?Hayirli bayramlar canim
Yeni uyandim desem 2gundur eylul cok agliyo sabahta 5te kalkti aglayarak telefon izlicem diye 1saat zor susturdum uyudu daha sonra bende uyuya kalmisim davulcuya uyandimNasılsın canım.?
Davulcunun son günü,naletlerYeni uyandim desem 2gundur eylul cok agliyo sabahta 5te kalkti aglayarak telefon izlicem diye 1saat zor susturdum uyudu daha sonra bende uyuya kalmisim davulcuya uyandim
Sen nasilsin