- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Geldi geldi canımm şükürAaaa kukrim geri gelmiiiişş oh beeee
Yasomm ver elini öpemmm sen benden büyüksündür ben 19 sen kaçtıGözüme gelmez değil mi
Bugün gelemem belki diye, erken kutladım ablacım.Dolu dolu yaşayacağımız daha güzel bayramlar umuduyla bugünkü bayramımız da kutlu olsun yasminim. Gözlerinden öperim.
19,5Yasomm ver elini öpemmm sen benden büyüksündür ben 19 sen kaçtı
Akranmisiz desene19,5
Gel yavrucum
O da olur
Kıyamaaaaaaammm. Gel öpeyim. Kusura bakma valla gırgırla unuttum
hayırlı bayramlar bebeğiiiiinmm@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
@Minik Meleklerim
Kukrim
yasminsay E Elif_Eylul C A N O @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal Evva alsem @HAbibte @Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep @Minnosmeliss @Matgaret Hale @RedGirl @pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Bana abla dediğin için sana yüklü miktarda yollayacağım ,korkma
Amin kuzumSagol canim seninde bayramın mübarek olsun diger bayrama kadar kalbinden gecen herne varsa ulasman dilegiyle
Seninde bayramın mübarek olsun FilizCan
İyi bayramlar kukrişimAkranmisiz desene
İyi Bayramlar canım benim
Seninde bayramın mübarek olsun FilizCan
Anca o kadar aretim0.5 kuruş
Yok gelmez,dikkat ederimGözüme gelmez değil mi
He gülüm he ,bekleO da olur
Kıyamaaaaaaammm. Gel öpeyim. Kusura bakma valla gırgırla unuttum
hayırlı bayramlar bebeğiiiiinmm
TR0850 9009090 telefonumu İban olarak kolay adrese tanımlattım. bekliyorum
Amin kuzumİnşallah inşallah
Seninde bayramın mübarek olsun canımHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Perialsem Evva @ASSOSyal @Margaret Hale @Oriana Nevreste Kukrim yasminsay @Minnosmeliss E Elif_Eylul C A N O @deynepnaz Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu