Hayırlı bayramlar aretimmm her yerdenGünaydın,herkese hayırlı bayramlar
Sana da hayırlı bayramlar aretimHayırlı bayramlar aretimmm her yerden
Senin bayramın mübarek olsun kuzum@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
@yasminsay @Filizzz16C A N O @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal @Evva @alsem @HAbibte Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep Minnosprenses @Matgaret Hale @RedGirl @pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Teşekkür ederim canım benim sanada iyi bayramlar@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
@yasminsay @Filizzz16C A N O @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal @Evva @alsem @HAbibte Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep Minnosprenses @Matgaret Hale @RedGirl @pearlshine
Elimi de öpersin sen şimdi
İnşallah canım :)Ben bilmiyorum o konuyu, kısa sürer inşallah
Sanada iyi bayramlar canım benimİyi dostlar biriktirdim bu yemek topiğinde
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum
İyi bayramlar olsun inşallah
İyi bayramlar canım.İyi dostlar biriktirdim bu yemek topiğinde
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum
İyi bayramlar olsun inşallah
Hepimizin bayramı kutlu olsun beraber neşemdolu bayramşarımız olsunHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Peri @alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret HaleOriana Nevreste Kukrim @yasminsay Minnosprenses @Filizzz16 C A N O @deynepnaz Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk Tenceresiz kaldim anne
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Seninde bayramın mübarek olsun canım benim beraber nice bayramlara@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
Allah razı olsun canimHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
@Blue_Peri @alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret HaleOriana Nevreste Kukrim @yasminsay Minnosprenses @Filizzz16 C A N O @deynepnaz Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk Tenceresiz kaldim anne
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Oyyy dilber dudagini hakettin bak şimdi@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
Bayramınız mübarek olsun kuzularb
Sagol canım senin de bayramın mübarek olsun@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
Sagol canım senin de bayramın mübarek olsunHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Seninde bayramın mübarek olsun perimmm@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim