- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Nalet hemide nasil sinir etti beni görsen gözlerini birden nasil açti cocukDavulcunun son günü,naletler iyiyim ben de,kendime kahve ısmarlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nalet hemide nasil sinir etti beni görsen gözlerini birden nasil açti cocukDavulcunun son günü,naletler iyiyim ben de,kendime kahve ısmarlayacağım
Artık kaldırsınlar bence,herkesin saati,telefonu var,yataktan ziplatiyorlar insaniNalet hemide nasil sinir etti beni görsen gözlerini birden nasil açti cocuk
Bencede kalksin sanki biz davulcuyla kalkıyoz ben ona kalirsam vallahi uyuya kalirimki cunku duymuyorumArtık kaldırsınlar bence,herkesin saati,telefonu var,yataktan ziplatiyorlar insani
Benim çocuk 'anne bak bom bom ühü ühu' diyorArtık kaldırsınlar bence,herkesin saati,telefonu var,yataktan ziplatiyorlar insani
Bence şanslısın bizim binanın önünden başlıyor 2 saat öncesindenBencede kalksin sanki biz davulcuyla kalkıyoz ben ona kalirsam vallahi uyuya kalirimki cunku duymuyorum
Anca gürültü,yaşlılar,bebekler korkuyor,içimizde yasatiriz biz onları,yeter ki calmasinlarBencede kalksin sanki biz davulcuyla kalkıyoz ben ona kalirsam vallahi uyuya kalirimki cunku duymuyorum
Cinnetliklerneyse ki bittiBenim çocuk 'anne bak bom bom ühü ühu' diyor
Zili çalıp 1 saat bahşiş bekliyorlar,her hafta sonuBence şanslısın bizim binanın önünden başlıyor 2 saat öncesinden
Yaşıtlarım ve küçüklerime etiket yapmadım canım
Senin de bayramın mübarek olsun@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
@Minik Meleklerim
Kukrim
yasminsay E Elif_Eylul @-cantanem- @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal @Evva @alsem @HAbibte Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep @Minnosmeliss @Matgaret Hale RedGirl pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Ben severdim hep ama evde bebek-cocuk olunca hiç sevilmiyorlarmisCinnetliklerneyse ki bitti
Bizimki bayram sonu 1 kere gelir biter.Zili çalıp 1 saat bahşiş bekliyorlar,her hafta sonu
Ben oldum olası sevmemBen severdim hep ama evde bebek-cocuk olunca hiç sevilmiyorlarmis
Bizimkiler kırk haramilerBizimki bayram sonu 1 kere gelir biter.
Çok şükür para göz değiller
@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
@Minik Meleklerim
Kukrim
yasminsay E Elif_Eylul @-cantanem- @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal @Evva @alsem @HAbibte Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep @Minnosmeliss @Matgaret Hale RedGirl pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Canımmm yemek sever hanımlaar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun sevdiklrrimiz ile birlikte nıce guzel bayramlara erelim saglıkla inşallah hepinizi seviyoreee
İyi bayramlar kızlar, sağlık, huzur mutluluk getirsin bu bayram hepimizeHerkese hayirli bayramlarEki Görüntüle 2848235
0.5 kuruşBana abla dediğin için sana yüklü miktarda yollayacağım ,korkma
Sagol canim seninde bayramın mübarek olsun diger bayrama kadar kalbinden gecen herne varsa ulasman dilegiyleE Elif_Eylul bayramın kutlu olsun. El öpüyorum, para topluyorum Kredi kartı da geçerli
Sanada filizimHerkese hayirli bayramlarEki Görüntüle 2848235
Hepimize insallahSanada filizim
Aaaa kukrim geri gelmiiiişş oh beeee0.5 kuruş