- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Ayşooom sagol çiçeğim sanada hayırlı bayramlaarOriana @Evva @Margaret Hale @Dediyy C A N O @WunderLost @Minnosmeliss @RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşooom sagol çiçeğim sanada hayırlı bayramlaarOriana @Evva @Margaret Hale @Dediyy C A N O @WunderLost @Minnosmeliss @RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
Canımm cok sagol sanada hayırlı bayramlar sevdiklerımız ile birlikte nıce guzel bayramlar gecirelim inşallahHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı . Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Peri @alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret Hale Oriana Nevreste @Kukrim @yasminsay @Minnosmeliss @Filizzz16 C A N O @deynepnaz Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasın bu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Bana abla dediğin için sana yüklü miktarda yollayacağım ,korkma@yasminsay Nevreste @deynepnaz @HanimKelesimiGetir Jenna16 @yorgun anneanne @pearlshine @ASSOSyal bayramınız kutlu olsun ablalarım
Doğru canım,unutmuşum Senin de bayramın mübarek olsunJenna16 cennaaam günaydın dün hıc giremedim kardesım geldı demiştim ya ondan Bayramın mübarek olsun bu arada
Teşekkür ederim cennaaamDoğru canım,unutmuşum Senin de bayramın mübarek olsun
Rica ederim tatlımTeşekkür ederim cennaaam
Hemen el öpüp para kapma peşinde bu kızda yaaBana abla dediğin için sana yüklü miktarda yollayacağım ,korkma
Hem abla deyip,hem para istiyor,rüyasında görürHemen el öpüp para kapma peşinde bu kızda yaa
Bayramlık çantasını dolduracakHemen el öpüp para kapma peşinde bu kızda yaa
Bol trip toplayacakBayramlık çantasını dolduracak
Bastan kaybetti bikere dimi cennamHem abla deyip,hem para istiyor,rüyasında görür
Heee doldurur kriz var kriz seker bıle dolduramayabilir bu bayramBayramlık çantasını dolduracak
Çanta için uygun değil tripBol trip toplayacak
O kadar dolma tatlı börek yapanlar var. Şeker yerine ondan versinler bariHeee doldurur kriz var kriz seker bıle dolduramayabilir bu bayram
Cici bir kız olsaydı şansı vardı, şansını tamamen kaybettiBastan kaybetti bikere dimi cennam
Benden başka bir şey beklerse çok beklerÇanta için uygun değil trip
O kadar dolma tatlı börek yapanlar var. Şeker yerine ondan versinler bari
Belki onları verırler ama bilemem yine ayşoya verırler miÇanta için uygun değil trip
O kadar dolma tatlı börek yapanlar var. Şeker yerine ondan versinler bari
Ahshshs şirinleri göremedi cennamCici bir kız olsaydı şansı vardı, şansını tamamen kaybetti