Büyüdü kızımız teyzesi maşallah oturmuş sofraya bize pozlar verdiKız senin bebek hangi ara büyüdü
Aklıma sen gelmiştin de bebeğin küçük olmaz herhalde demistim
Günaydın
İsabel'in eşi olduğunu öğrendiğinde:)kazenin erkek olduğunu ogrendigimde de çok sasirmistim
Lunya önünü görmüyor nereden bilsin yiaaaBüyüdü kızımız teyzesi maşallah oturmuş sofraya bize pozlar verdi
Çok kilo verdi çıtır oldu gözü yukarılardaLunya önünü görmüyor nereden bilsin yiaaa
Evet ona şaşırdım curly nin de kardeşi olduğunu ogrendigimde yok artık dedim tam bir aile sitesiİsabel'in eşi olduğunu öğrendiğinde:)
Herseyi küçük görüyorÇok kilo verdi çıtır oldu gözü yukarılarda
Ayyy ne güzel:)Herseyi küçük görüyor
Bu arada yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim, anneciğim @PapatyamMeneksem e de ayrıca teşekkür ederim. Doğum günüm için hazırladığı iftar sofrasıyla katılmıştı, ellerine sağlık tekrardan annem çok güzeldi hepsi
Bende akrabaları olabilirimEvet ona şaşırdım curly nin de kardeşi olduğunu ogrendigimde yok artık dedim tam bir aile sitesi
Bak bak dün oldum meraktanLezzetliCipetpet hiç aklıma gelmedin kız vicdansız insan özelden msj çakar buarada coook tebrik ederim tatlım minnakıda op maşallah size
Cok tesekkurler canim:-(