- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
Oyu bende katılayım ozamannSadece masaya yemkelrinke birlikte Sütaş ürünü koyacaksın masadaki menü yu yazacaksın tabi bunları özeldenNevreste ye yazacaksın Sütaş için tarif aşamasını ckrmeye gerek yok sadece bir sunum fotoğrafı olacak
Birde istediğin bir not varsa ekleyeceksin 1. Sayfada 5 sofra eklendi şimdiye kadar onlara bakabilirsinOyu bende katılayım ozamann
Tamm canım teşekkür ederim ben iki kere katıldım ama iftarda katılmadım acaba tarif tek tek cekcezmi diye düşündüm üşendim ileyse katılırım tabiBirde istediğin bir not varsa ekleyeceksin 1. Sayfada 5 sofra eklendi şimdiye kadar onlara bakabilirsin
Ramazan sofralarında her tarifi atmak zorunda sin ama Sütaş için gerek yok :))Tamm canım teşekkür ederim ben iki kere katıldım ama iftarda katılmadım acaba tarif tek tek cekcezmi diye düşündüm üşendim ileyse katılırım tabi
Hee doğruya bu ayrı konu ozaman ben buna gireyimona usenirim:))Ramazan sofralarında her tarifi atmak zorunda sin ama Sütaş için gerek yok :))
Sen bilirsin :))Hee doğruya bu ayrı konu ozaman ben buna gireyimona usenirim:))
Söylemesin böyle iyi gidiyoruz:)
Bence de böyle heyecanlı olur hatta ben tabakalarımi tanimasinlar istiyorum ama nasıl olacak o iş diyorum kendi kendimeSöylemesin böyle iyi gidiyoruz:)
Bende ayni düşüncedeyim ne yapsam bilemedim:)Bence de böyle heyecanlı olur hatta ben tabakalarımi tanimasinlar istiyorum ama nasıl olacak o iş diyorum kendi kendime
Ne yapsak kiBende ayni düşüncedeyim ne yapsam bilemedim:)
Komsudan tabak mı istesekNe yapsak ki
Başka takım yok mu nevroşBende ayni düşüncedeyim ne yapsam bilemedim:)
Burada kullanmadığım yok galiba:)Başka takım yok mu nevroş
Olsun artık sen deşifre olursunBurada kullanmadığım yok galiba:)
Hayırlısı bakalım:)Olsun artık sen deşifre olursun
Bende deşifre oluyırumya yönetimm tabak istiyomKomsudan tabak mı istesek
Sen sofra bezi iste canımBende deşifre oluyırumya yönetimm tabak istiyom
Oda iyi fikir onuda ekleyeyim içineSen sofra bezi iste canım
Sofra bezi ele veriyor.Kazanınca sofra bezi gönderelimBende deşifre oluyırumya yönetimm tabak istiyom