Değil tabi ki:)Açıklanmasın sürpriz olsunmisafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil tabi ki:)Açıklanmasın sürpriz olsunmisafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
![]()
Öyle ise annem e giderken bir Sütaş alıp gideyimAçıklanmasın sürpriz olsunmisafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
![]()
Evet her hafta yapacağızKızlar şimdi bu yarışma pazartesi tekrarmı başlıcak?
Öyle ise annem e giderken bir Sütaş alıp gideyim![]()
Tanıdım bunu5.soframız eklendi hadi hanımlar başka yok mu![]()
Son gün ne zaman :))5.soframız eklendi hadi hanımlar başka yok mu![]()
Tanıdım bunubir Konyalı
19 MayısSon gün ne zaman :))
diyecekler bi uyanık sendin
![]()
E daha varmış annemden gelince yaparım artık :))19 Mayıs![]()
Tamam bekliyorum:)E daha varmış annemden gelince yaparım artık :))
Bugün anneme bende akşama birlikte geçeceğiz inşallah yarın dönerim diye tahmin ediyorumTamam bekliyorum:)
Tamam canım hayırlı yollar olsunBugün anneme bende akşama birlikte geçeceğiz inşallah yarın dönerim diye tahmin ediyorum)
Sağol ablam :))Tamam canım hayırlı yollar olsun![]()
Eski ramazan sofralarında bir menüye vuruldum tikladim kimin diye nevreste nin di sanırım orda da tavuk şiş vardı harikaydınevreste 1 numaralı masa senin mi nedense kebab görünce hep aklıma sen geliyorusun![]()
Sadece masaya yemkelrinke birlikte Sütaş ürünü koyacaksın masadaki menü yu yazacaksın tabi bunları özeldenYaptığımız yemeklerin tarifi emi çekicek yoksa sadece masada olan menümu