Değil tabi ki:)Açıklanmasın sürpriz olsun misafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil tabi ki:)Açıklanmasın sürpriz olsun misafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
Öyle ise annem e giderken bir Sütaş alıp gideyimAçıklanmasın sürpriz olsun misafirliğe gittiğimiz masalar yarışmaya dahil mi
Evet her hafta yapacağızKızlar şimdi bu yarışma pazartesi tekrarmı başlıcak?
diyecekler bi uyanık sendinÖyle ise annem e giderken bir Sütaş alıp gideyim
Tanıdım bunu bir Konyalı5.soframız eklendi hadi hanımlar başka yok mu
Son gün ne zaman :))5.soframız eklendi hadi hanımlar başka yok mu
bana pek tanıdık gelmedi ama hadi bakalım..Tanıdım bunu bir Konyalı
19 MayısSon gün ne zaman :))
diyecekler bi uyanık sendin
E daha varmış annemden gelince yaparım artık :))19 Mayıs
Tamam bekliyorum:)E daha varmış annemden gelince yaparım artık :))
Bugün anneme bende akşama birlikte geçeceğiz inşallah yarın dönerim diye tahmin ediyorum )Tamam bekliyorum:)
Tamam canım hayırlı yollar olsunBugün anneme bende akşama birlikte geçeceğiz inşallah yarın dönerim diye tahmin ediyorum )
Sağol ablam :))Tamam canım hayırlı yollar olsun
Eski ramazan sofralarında bir menüye vuruldum tikladim kimin diye nevreste nin di sanırım orda da tavuk şiş vardı harikaydınevreste 1 numaralı masa senin mi nedense kebab görünce hep aklıma sen geliyorusun
Sadece masaya yemkelrinke birlikte Sütaş ürünü koyacaksın masadaki menü yu yazacaksın tabi bunları özelden Nevreste ye yazacaksın Sütaş için tarif aşamasını ckrmeye gerek yok sadece bir sunum fotoğrafı olacakYaptığımız yemeklerin tarifi emi çekicek yoksa sadece masada olan menümu