- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Ne alırsan kardırOda iyi fikir onuda ekleyeyim içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alırsan kardırOda iyi fikir onuda ekleyeyim içine
Bugün yeni sofra yok mu ablaSofra bezi ele veriyor.Kazanınca sofra bezi gönderelim
Yok abla öyle değil yine hediyeyi gönderin yanında ek onu isterimSofra bezi ele veriyor.Kazanınca sofra bezi gönderelim
Aynen hemşomNe alırsan kardır
Şimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsaBugün yeni sofra yok mu abla
Nevros bizim hanımlardan ses seda yokmu? Yapacaklar vardıŞimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsa
Daha gün var ya belki ondan dur ablaŞimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsa
Sen yaptın mi gıı :)Daha gün var ya belki ondan dur abla
Hadi inşaallah:)Yok abla öyle değil yine hediyeyi gönderin yanında ek onu isterim
Umarım katılan çok olur:)Daha gün var ya belki ondan dur abla
Son günü bekliyorlar galiba:)Nevros bizim hanımlardan ses seda yokmu? Yapacaklar vardı
Yok yapmadı hala bekliyorum:)Sen yaptın mi gıı :)
sülemem sen de bul tanıSen yaptın mi gıı :)
Hııı seni seniiiisülemem sen de bul tanı
Onu bende bilmiyorum çok merak ettim:)Deniz börülcesi iki kişide var ,nasıl bişeyki ben bilmiyorum güzelmi
Araştırmak lazım Acep deniz diyince deniz ürünümü yoksa ismimi oki kafamda deli sorularOnu bende bilmiyorum çok merak ettim:)
Kız hiç görmedin mi gezmeli yemeli programlardaAraştırmak lazım Acep deniz diyince deniz ürünümü yoksa ismimi oki kafamda deli sorular