- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yeni sofra yok mu ablaSofra bezi ele veriyor.Kazanınca sofra bezi gönderelim![]()
Yok abla öyle değil yine hediyeyi gönderin yanında ek onu isterimSofra bezi ele veriyor.Kazanınca sofra bezi gönderelim![]()
Aynen hemşomNe alırsan kardır![]()
Şimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsaBugün yeni sofra yok mu abla
Nevros bizim hanımlardan ses seda yokmu? Yapacaklar vardıŞimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsa![]()
Daha gün var ya belki ondan dur ablaŞimdilik yok canım:)Katılım keşke daha fazla olsa![]()
Sen yaptın mi gıı :)Daha gün var ya belki ondan dur abla
Hadi inşaallah:)Yok abla öyle değil yine hediyeyi gönderin yanında ek onu isterim![]()
Umarım katılan çok olur:)Daha gün var ya belki ondan dur abla
Son günü bekliyorlar galiba:)Nevros bizim hanımlardan ses seda yokmu? Yapacaklar vardı![]()
Yok yapmadı hala bekliyorum:)Sen yaptın mi gıı :)
Hııı seni seniiiisülemem sen de bul tanı
![]()
Onu bende bilmiyorum çok merak ettim:)Deniz börülcesi iki kişide var ,nasıl bişeyki ben bilmiyorum güzelmi![]()
Araştırmak lazım Acep deniz diyince deniz ürünümü yoksa ismimi oki kafamda deli sorularOnu bende bilmiyorum çok merak ettim:)
Kız hiç görmedin mi gezmeli yemeli programlardaAraştırmak lazım Acep deniz diyince deniz ürünümü yoksa ismimi oki kafamda deli sorular![]()