Güzel görünüyor:)Araştırmak lazım Acep deniz diyince deniz ürünümü yoksa ismimi oki kafamda deli sorular
Keşke sonra çıksada tarif verse , bende merak ediyorumDeniz börülcesi iki kişide var ,nasıl bişeyki ben bilmiyorum güzelmi
Kız bide iki kişi yapmışşş inşallah öğrenelim bunu biiiiKeşke sonra çıksada tarif verse , bende merak ediyorum
Nerelisin canım bizim gibi anadolu insanı pek bilmez bana da sosyete yemeği gibi geliyor fasulyenin amcaoğlusuKeşke sonra çıksada tarif verse , bende merak ediyorum
Yok görmedim ay yoksa senmi yaptın doğru söyle:))Kız hiç görmedin mi gezmeli yemeli programlarda
Evet değişik yemyeşil :)Güzel görünüyor:)
Allah ın Konya lısı ne bilsin kızYok görmedim ay yoksa senmi yaptın doğru söyle:))
Beklenmedik taş baş yarar hemşoAllah ın Konya lısı ne bilsin kız
OlabilirBeklenmedik taş baş yarar hemşo
Der ve bende süphelenirim :))Olabilirdeğişik tatlar ilgi alanım
Birde benim gibi diyette biri için mücevherKız bide iki kişi yapmışşş inşallah öğrenelim bunu biiii
Ben bursaliyim, ama köy çocuğuyum ben köyNerelisin canım bizim gibi anadolu insanı pek bilmez bana da sosyete yemeği gibi geliyor fasulyenin amcaoğlusu
Ama nevo dedi ya ben daha yapmadımDer ve bende süphelenirim :))
Evet tam diyet. Bize de Dağlı derlerBirde benim gibi diyette biri için mücevher
Ben bursaliyim, ama köy çocuğuyum ben köy
O zaman aynı toprak sayılırız bizEvet tam diyet. Bize de Dağlı derler
Evet biraz uzak ama gel senle de hemşo olalımO zaman aynı toprak sayılırız biz
Unutmayınız mesafeler önemli değildirEvet biraz uzak ama gel senle de hemşo olalım
Unutmayınız mesafeler önemli değildir
Heyy gidi heyyy dağda bayırda koyun otlatmisligim vardır
Hemen tarif alman lazım o vakit kuzu kimse çıksın uleynnnBirde benim gibi diyette biri için mücevher
Ben bursaliyim, ama köy çocuğuyum ben köy
İyi geceler tatlım. ay yok ben bilindik ıspanak yapacagum yarun sarımsaklı yoğurtla ohh misss anam babam ne güzel ımmm