Az kaldı canım oylamaya bitince öğreniriz :)Söyliimmi kimin olduğunuelhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın ♥
Allah iyilik versinAz kaldı canım oylamaya bitince öğreniriz :)
Iyiyim bende canım ❤
Söyle bişey var bazıları fotoğraf makinası ile çekiyor bazısı telefon laaz önce bütün sofralara göz gecirdim.Bir cok sofrada zahmetli yemekler var.Ama dikkatimi ceken sey fotograflarin net olmamasi.Son iki sofra fotografta cok canli duruyor ama bir cogu renksiz görünüyor.Halbuki yemek sunumlarinda en önemli sey fotograf cekimidir.Bu yüzden oy kullanmakta kararsiz kaldim.
Bir de iftar sofrası olunca güneş gitmiş oluyor. Işık yeterli değilse telefonlar güzel çekemeyebiliyorSöyle bişey var bazıları fotoğraf makinası ile çekiyor bazısı telefon la
Kiminin pikseli düşük yani bu konuda bişey yapılamaz sanırım foto kalitesi düşük diye de oy kullanmaminaz tuhaf olmuş :/
Evet öğlen çekim lazımBir de iftar sofrası olunca güneş gitmiş oluyor. Işık yeterli değilse telefonlar güzel çekemeyebiliyor
Evet canım çok haklısınEvet öğlen çekim lazım
Öğlen çekim yapmak demek de bir yığın bulaşık çıkartmak demek
Yani şuan ki 21. Sofra öğlen yapıp tekrar geri bosaltabilor mi yemekleri iftar için çok zor yani olanla idare edeceğiz :))
Yaa bu minnaklı kimdi ya cano falanmı sanki öyle geliyor :)4. sofra atak yapmış
Ben biliyorum galiba o minnağıYaa bu minnaklı kimdi ya cano falanmı sanki öyle geliyor :)
Abla kulağıma süleeeBen biliyorum galiba o minnağı
Az kaldı yarın öğrenicenAbla kulağıma süleee
Bence o :))Az kaldı yarın öğrenicen
Anlaşıldı merkezCanfeb'i mi diyorsun, o değilYani sanırsam
Değil değilCanfeb'i mi diyorsun, o değilYani sanırsam
YoksaaaamDeğil değil
Benim yeğenim oluyorYoksaaaam