- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ben bayılırım tatilden tatile denk gelirse yiyebiliyorum. egenin zaten bütün otları lezzetli fırsatınız olursa tavsiye ederim.Börülce hiç yemedim burdaki masalarda gördüm sadece :)))
burdaki masasında börülce olan hanımlar bir gün bizi yemeğe çağırsınBen de börülcenin tadını bile bilmiyorum
Egede oldugundan bilmiyorum o zaman :))ben bayılırım tatilden tatile denk gelirse yiyebiliyorum. egenin zaten bütün otları lezzetli fırsatınız olursa tavsiye ederim.
Güzel fikirburdaki masasında börülce olan hanımlar bir gün bizi yemeğe çağırsın
Tek değilmişimBen de börülcenin tadını bile bilmiyorum
en iyisi kendimizi davet ettirelim olmadı kargoyla yollasınlar sarımsaklı sarımsaklıEgede oldugundan bilmiyorum o zaman :))
Inşallah bir gün denk gelirse denerim :)
amin Allah her isteyene nasip etsin kimsenin ağzının tadını bozmasın rabbimbende 5. sofraya verdim, bebekte vardı Allahım güzel tatlılıkla yemeyi nasip etsin inşallah bu mübarek günde benimde evimde ramazanda böyle sofra başında oturan bebeklerim olur
Davet etseler gitmek zor en güzeli kargoen iyisi kendimizi davet ettirelim olmadı kargoyla yollasınlar sarımsaklı sarımsaklı
kargocuyu düşün yazık biz gidelimDavet etseler gitmek zor en güzeli kargo
Tamam biz gidelim sofraların kime ait oldugu belli olsun dakargocuyu düşün yazık biz gidelim
davet edende yok
Ben hiç tahmin edemiyorum daha dikkatli incelemem lazım4. Sofra ile 21. Sofranın sahiplerini tahmin ediyorummm
hiç açıkta vermiyorlarTamam biz gidelim sofraların kime ait oldugu belli olsun da
Söyliimmi kimin olduğunuBen hiç tahmin edemiyorum daha dikkatli incelemem lazım
Nasılsın komsum ♥
ay numara bilmiyorum ama önceki haftayla aynı tabaklar gördüm4. Sofra ile 21. Sofranın sahiplerini tahmin ediyorummm
4 numaranın bebişi biliyoruz bizay numara bilmiyorum ama önceki haftayla aynı tabaklar gördüm
Diğer sofraları iyi incelemek lazım aslında ama diğer Masaları inceleyecek vaktim yok :)))hiç açıkta vermiyorlar