Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
az önce bütün sofralara göz gecirdim.Bir cok sofrada zahmetli yemekler var.Ama dikkatimi ceken sey fotograflarin net olmamasi.Son iki sofra fotografta cok canli duruyor ama bir cogu renksiz görünüyor.Halbuki yemek sunumlarinda en önemli sey fotograf cekimidir.Bu yüzden oy kullanmakta kararsiz kaldim.
az önce bütün sofralara göz gecirdim.Bir cok sofrada zahmetli yemekler var.Ama dikkatimi ceken sey fotograflarin net olmamasi.Son iki sofra fotografta cok canli duruyor ama bir cogu renksiz görünüyor.Halbuki yemek sunumlarinda en önemli sey fotograf cekimidir.Bu yüzden oy kullanmakta kararsiz kaldim.
Bir de iftar saati olunca herkes oturmak istiyor hemen. Geçen sene Ramazan sofralarında eşimi zor tutarak resim çekmiş katılmıştım hele ilk Ramazan sofralarına katıldığım sene dayanamadı sofraya oturdu bile, fotoğraf nasıl bulanık çıkmıştı sorma