Bizde yeğen çokBakyaa takip et diyor sonra sen bilmeyebilirsin diyor :))). Hımmm nise bakem yarın göriciiiizzz aklıma biri daha geliyor amma nisee
Maşallah :))Daha fazla eşelemiyorum tamam çokta acık vermeyelim bari aşağıda izleyenler varBizde yeğen çok
Onlar hiç anlayamazMaşallah :))Daha fazla eşelemiyorum tamam çokta acık vermeyelim bari aşağıda izleyenler var
Ben anlamadıysam yaneee :))Onlar hiç anlayamaz
Sen çok tanımazsın kuzumBen anlamadıysam yaneee :))
Ayy yapma canım ya. Otomatik düzeltme kullanıyorum yazarken, hep ondan oluyor bu yanlışlıklar
FarketmemişmiydinnAyy yapma canım ya. Otomatik düzeltme kullanıyorum yazarken, hep ondan oluyor bu yanlışlıklar
Sen çok tanımazsın kuzum
Yok canım farkında olsam düzeltirdimFarketmemişmiydinn
eskiler bilir demek istiyor sanırımBakyaa takip et diyor sonra sen bilmeyebilirsin diyor :))). Hımmm nise bakem yarın göriciiiizzz aklıma biri daha geliyor amma nisee
Ya hepimiz komik emoji attık farkettin diye düşündümYok canım farkında olsam düzeltirdimsen söyleyince haberim oldu
Nasılsın bu arada canım, iyi misin
Kim çıkacak meraktayım halde bakemmeskiler bilir demek istiyor sanırımbende çok eski değilim ama önceden musteriydim burda ordan biliyorum
Kız de hele 4 numara sen misin
Nassin iyisin galüba sanürsamEfendim bülüç
E sen çok çaktırıyosun sofradanKim çıkacak meraktayım halde bakemmah ahh bende merak edilmek istiyom yaaa
Çok mi belli ettimKız de hele 4 numara sen misin
Anlamadım ki ya, zombi gibi dolaşıyorumYa hepimiz komik emoji attık farkettin diye düşündümelhamdülillah iyiyim Ramazan'la vedalaşıyoruz işte ölmeyene bir Ramazan daha bitiyor
Sen nasılsın, güzellik büyüyordur