Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
az önce bütün sofralara göz gecirdim.Bir cok sofrada zahmetli yemekler var.Ama dikkatimi ceken sey fotograflarin net olmamasi.Son iki sofra fotografta cok canli duruyor ama bir cogu renksiz görünüyor.Halbuki yemek sunumlarinda en önemli sey fotograf cekimidir.Bu yüzden oy kullanmakta kararsiz kaldim.

az önce bütün sofralara göz gecirdim.Bir cok sofrada zahmetli yemekler var.Ama dikkatimi ceken sey fotograflarin net olmamasi.Son iki sofra fotografta cok canli duruyor ama bir cogu renksiz görünüyor.Halbuki yemek sunumlarinda en önemli sey fotograf cekimidir.Bu yüzden oy kullanmakta kararsiz kaldim.
Söyle bişey var bazıları fotoğraf makinası ile çekiyor bazısı telefon la

Kiminin pikseli düşük yani bu konuda bişey yapılamaz sanırım foto kalitesi düşük diye de oy kullanmaminaz tuhaf olmuş :/

Söyle bişey var bazıları fotoğraf makinası ile çekiyor bazısı telefon la

Kiminin pikseli düşük yani bu konuda bişey yapılamaz sanırım foto kalitesi düşük diye de oy kullanmaminaz tuhaf olmuş :/
Bir de iftar sofrası olunca güneş gitmiş oluyor. Işık yeterli değilse telefonlar güzel çekemeyebiliyor

Bir de iftar sofrası olunca güneş gitmiş oluyor. Işık yeterli değilse telefonlar güzel çekemeyebiliyor
Evet öğlen çekim lazım

Öğlen çekim yapmak demek de bir yığın bulaşık çıkartmak demek

Yani şuan ki 21. Sofra öğlen yapıp tekrar geri bosaltabilor mi yemekleri iftar için çok zor yani olanla idare edeceğiz :))

Evet öğlen çekim lazım

Öğlen çekim yapmak demek de bir yığın bulaşık çıkartmak demek

Yani şuan ki 21. Sofra öğlen yapıp tekrar geri bosaltabilor mi yemekleri iftar için çok zor yani olanla idare edeceğiz :))
Evet canım çok haklısın 🤭

Bir de iftar saati olunca herkes oturmak istiyor hemen. Geçen sene Ramazan sofralarında eşimi zor tutarak resim çekmiş katılmıştım 😅 hele ilk Ramazan sofralarına katıldığım sene dayanamadı sofraya oturdu bile, fotoğraf nasıl bulanık çıkmıştı sorma 😅😅

X