- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Önde mi gidiyorsun yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önde mi gidiyorsun yoksa
angara şiveside tohada yahindirahahahaha geri döndüm şive ye baktım sanki Ege Muğla dolayları gibi bende bir ara Ankaralı gibi la cok yazardim
Yess bebegim kambersiz dugun olur mu sen benim mutfaktan bilirsinsen katıldın mı kız?
fısıldasaydın ya kulağıma
evet bana da öyle geldiBirtane sofra lokantada çekilen masa gibi aynı birtek banamı öyle geldi
Düzenleme;
Evet öyleymiş :) herkese başarılar
Bakalım çok heyecanlı gidiyorYok Canım
Sonlardayım
Basa basa gitmiyorken bile heyecan oluyor onlarda zirvede dir heyecanbaşa baş giden masalar var sahipleri heyecan varmı
Üç sofra arasında gidip geliyor birincilik Hanım ablacığım oylama süresi de kısa ya heyecanlı olacak gibiKaçıncı masa önde hanımlar.
Üç sofra arasında gidip geliyor birincilik Hanım ablacığım oylama süresi de kısa ya heyecanlı olacak gibi
Masaları gördükce yaprak sarması istiyorum4, 6 ve 21 numaralı masalar kapışıyor heyecan dorukta kim kazanacak büyük ödül kimin olacak kıran kırana mücadele sonucu çok yaknda az sonra arkası yarın
tabi yemekleri gör yiyeme kafayı yer insan
bende börülce etli ekmek sarma dolma kebap vs...Masaları gördükce yaprak sarması istiyorum
Börülce hiç yemedim burdaki masalarda gördüm sadece :)))bende börülce etli ekmek sarma dolma kebap vs...
ya buralarda börülce yetişmiyor satılmıyor fotolarda gördükçe içim gidiyor tamda mevsimi