- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
sanada canım hayırlı cumalargünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Dur daha sana börülceli sofra yapıcam sayın mandalinaoylama ne zaman başlıycak tı masamı seçtim
ama ben börülceli masa buldum ki yoksa sen misinDur daha sana börülceli sofra yapıcam sayın mandalina
Yok canım ben değilim ben yapmadım bu seferama ben börülceli masa buldum ki yoksa sen misin
CAnım ben sana soframı göndermeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapcaz bunuHayırlı olsun
Resim mi eklenmiyorCAnım ben sana soframı göndermeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapcaz bunu
Hayır canım hepsini ekliyorum ama mesaji gönderecek yeri bulamıyorumResim mi eklenmiyor
Dosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.Hayır canım hepsini ekliyorum ama mesaji gönderecek yeri bulamıyorum
Nevros, sen mesaj at istersen, orayı bilmiyor olabilir.Dosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.
Sen mesaj atsan daha iyi olcak sanki canimDosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.
Telefon ile mi giriyorsunuz?Sen mesaj atsan daha iyi olcak sanki canim
Evet canımTelefon ile mi giriyorsunuz?
Şimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olurEvet canım
UmarımŞimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olur
Mesaj attım size:)Umarım☺
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinMesaj attım size:)
Rica ederim:)Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için