- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
O hep benim kara bahtim kem talihim yuzundenOlmali ama @Kazen Kardesim profil madalyalari gitti gelmiyordemezler mi koca siteyi degistirdik iki madalyayikoyacak yer bulamadik mi
Simdi demesin kimse olimpiyat madalyasi mi bu diye ama hakikaten caba harcayarak kazanilmis madalyalar kimse hakkimizi yemesin benim emegim olimpiyat teriyle ayni butun arkadaslariminda yapalim bir guzellik
Madalyalara sahip cikalim
O hep benim kara bahtim kem talihim yuzunden
Aslinda sanirsam tam olaraksenin mi benim mi
Ben de madalyamı çok özledimOlmali ama @Kazen Kardesim profil madalyalari gitti gelmiyordemezler mi koca siteyi degistirdik iki madalyayikoyacak yer bulamadik mi
Simdi demesin kimse olimpiyat madalyasi mi bu diye ama hakikaten caba harcayarak kazanilmis madalyalar kimse hakkimizi yemesin benim emegim olimpiyat teriyle ayni butun arkadaslariminda yapalim bir guzellik
Madalyalara sahip cikalim
Soralim bakalim
Sorma madalya deyip gecme hakkat alin teriBen de madalyamı çok özledim
3.madalyayı sonunda almıştım hepsi gitti:)Sorma madalya deyip gecme hakkat alin teri
Nevo Kazen gelip gitmis konumu onaylamamis hala3.madalyayı sonunda almıştım hepsi gitti:)
Uygun bulmamış demek kiNevo Kazen gelip gitmis konumu onaylamamis hala
Kazen de bikmişsa demek kiUygun bulmamış demek ki
OlabilirKazen de bikmişsa demek ki
Dime oyle o kadar ugrastim sabahtan beri elli kere sayfa yeniledim hala yokOlabilir
Kazen burada sana dua edecek çok insan var
Bende gidip gelip bakıyorum:)Dime oyle o kadar ugrastim sabahtan beri elli kere sayfa yeniledim hala yok
Kazenin profilinden online mi degil mi diye de bakiyorum hattaBende gidip gelip bakıyorum:)
Bence bisey yapilmali saka maka cidden yapilmali yarismalarin bir anlami kalmiyor sahsen benim icin bugun yeni ramazan sofrasina yuklerken farkettim madalyalari sahsen ben madalya olmadigi icin daha yapmam sanirim yarismaya3.madalyayı sonunda almıştım hepsi gitti:)
DeğilmişKazenin profilinden online mi degil mi diye de bakiyorum hatta
Yani bizim için cidden özeldi:)Bence bisey yapilmali saka maka cidden yapilmali yarismalarin bir anlami kalmiyor sahsen benim icin bugun yeni ramazan sofrasina yuklerken farkettim madalyalari sahsen ben madalya olmadigi icin daha yapmam sanirim yarismaya
Sen sofranı ekledin mi?Bence bisey yapilmali saka maka cidden yapilmali yarismalarin bir anlami kalmiyor sahsen benim icin bugun yeni ramazan sofrasina yuklerken farkettim madalyalari sahsen ben madalya olmadigi icin daha yapmam sanirim yarismaya
Evet canimSen sofranı ekledin mi?
Kazen gelince onaylar konu siz açtıktan bir süre sonra kayboluyor:)Evet canim