Teşekkürler canımmmŞimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımmmŞimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olur
Maşallah kuzu gıı nasıl gördün onu20. Sofra ifşa olmamak için kaşığı buzlamis
Hepsini anca inceleme fırsatım oldu didik didik baktım menü ile masa arasında fark var mı diye benden kaçmazMaşallah kuzu gıı nasıl gördün onu
Allah seni yaaaaa deli kız Fark çıkan varmı bariiHepsini anca inceleme fırsatım oldu didik didik baktım menü ile masa arasında fark var mı diye benden kaçmaz
Kanka ben de buzlasa miydim acabamaymun gibi pencerenin onune tirmanip foto cekerkene cikmisim20. Sofra ifşa olmamak için kaşığı buzlamis
Teşekkürler canımhepsi birbirinden güzel olmuş.Ellerinize sağlık kızlar
Çok teşekkür ederimTebrik ederim :)elinize sağlık Kukrim
Sütaş ta mi yoksa ramazan sofrasında miKanka ben de buzlasa miydim acabamaymun gibi pencerenin onune tirmanip foto cekerkene cikmisim
Yoktu sanırsamAllah seni yaaaaa deli kız Fark çıkan varmı barii
Merak ettim şimdi desinde Bi bakım sofralaraSütaş ta mi yoksa ramazan sofrasında mi
Yoktu sanırsam
Sütaş ta mi yoksa ramazan sofrasında mi
Yoktu sanırsam
Yok yok Ramazan sofralarindasutasa katilmicam dedim yaMerak ettim şimdi desinde Bi bakım sofralara
Sende ne o gibi katilmocam mi diyorsun sorsam kimse katilmiyor ama herkwsler ordaYok yok Ramazan sofralarindasutasa katilmicam dedim ya
yok yok ben katilmicamSende ne o gibi katilmocam mi diyorsun sorsam kimse katilmiyor ama herkwsler orda
Valla katılıyorum sana hele de bu kızSende ne o gibi katilmocam mi diyorsun sorsam kimse katilmiyor ama herkwsler orda
Ben de yokum yine inşallah bir daha kineValla katılıyorum sana hele de bu kız
Hıhııı biliriz gııız BirTutamMutluluk20 gördüm bi silüet ama çözemedimBen de yokum yine inşallah bir daha kine
Ben baktım göremedimHıhııı biliriz gııız BirTutamMutluluk20 gördüm bi silüet ama çözemedim
Valla kasıkta silüet gördümde omu emin degilim bezetemedim.yani senden nasıl kaçtı buBen baktım göremedim