Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Duygusuzum dedim de aklima geldi
Universite sinavlarina 4-5 gun kalmis dersanenin son gunu mudur girdi iceriye.şoyle okkali duygusal bi konusma yapip basarilar dileyip gitti.anam adam da habire bana bakarak konusuyo o bakinca bem de siritiyorum ayip olmasin diyebu arada tam on sirada tek basina oturuyorum.mudur gidince dondum arkami kizlara gulerek tam da"adam fena konustu ha "dicem bi baktim herkes salya sumuk agliyoulen dedim madem agliyosunuz insan bi durtmez mi iki saattir siritiyorumben de adam niye habire bana bakiyor diyorum megersem ne duygusuz kiz diye bakiyomus

Bu yarışma beni duygulandırdı biraz ya. Ramazan aylarında hep özenmişimdir kalabalık sofralarda yemek yemeye, zahmetli yemekler yapmaya. Ama ben ailemden ayrı yaşadığım için böyle kalabalık sofralar kuramıyorum. Kısmet, ileride ben de kurarım umarım.

Böyle sofraları bir arada görünce duygulandım, hele sofralardan birini gözüme kestirdim hep en sevdiğim yemekleri yapmış ehehe. Başarılar dilerim, sonunda bir kişi birinci olacak olsa da herkes birbirinden harika yemekler yapmış, ellerinize sağlık.

Günaydınlar hanımlar,hava feciydi şimşek gökgürültüsü tırstım resmen
Hadi ya yağmur güzel oluyor mis gibi kokutuyor toprağı bizim burası günlük güneşlik akşama iftar yemeğine davetliyim bugün rahatim

Sen nasılsın ablam :))

Hadi ya yağmur güzel oluyor mis gibi kokutuyor toprağı bizim burası günlük güneşlik akşama iftar yemeğine davetliyim bugün rahatim

Sen nasılsın ablam :))

Mis gibi kokuyorda şimşek gök gürültüsü feciydi,şimdi arada gene ben burdayım diyor.

Bende iyiyim sağol,ne güzel bugün yemek derdin yok kebab valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…