- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
3-4 sofrayı bende tahmin edebiliyorum.birini kullandığı ve benim eğendiğim kasesinden tanıdım.birini yediği yemekten birini tabaklarından çünkü o tabaklardan bende de vardı birinide sofrasındann
Onlara anonim sofra işlemiyor deseneGünaydınlar,baksana çete filan kurmuşlar bide
Ya işte bak nasıl da dikkatlisin ve de unutmamışsın yani3-4 sofrayı bende tahmin edebiliyorum.birini kullandığı ve benim eğendiğim kasesinden tanıdım.birini yediği yemekten birini tabaklarından çünkü o tabaklardan bende de vardı birinide sofrasındann
diğerlerinde hiç dikkat etmiyordum aslında bu yarırşmanın arası yakın bide direk kurulu masalar.Onlara anonim sofra işlemiyor desene
Ya işte bak nasıl da dikkatlisin ve de unutmamışsın yani
Ben bir tabak görmüş, beğenmiş olsam bile tabak nasıldı, kimindi asla hatırlayamam meselamaşallahınız var
Bu arada yemekler de insanın gözünü döndürüyordiğerlerinde hiç dikkat etmiyordum aslında bu yarırşmanın arası yakın bide direk kurulu masalar.
Kocaman tebrikler!Evet çok teşekkür ederim
Noluyor o çetede meselaSanırım libya ben oluyorum
Bizim çete derin devlet, söyleyemeyiz tam içeriğini. Ama bil çok derin olaylar dönüyor
Bir pilav gördüm tane tane nefis görünüyor abla
Çok teşekkür ederim bocuum
seni Libya seniSanırım libya ben oluyorum
Bizim çete derin devlet, söyleyemeyiz tam içeriğini. Ama bil çok derin olaylar dönüyor