- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Gonya lı sen bamya yapsana burda bamyayı kızartıyorlar tohumluk oluyo resmenİyi geceler tatlım. ay yok ben bilindik ıspanak yapacagum yarun sarımsaklı yoğurtla ohh misss anam babam ne güzel ımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonya lı sen bamya yapsana burda bamyayı kızartıyorlar tohumluk oluyo resmenİyi geceler tatlım. ay yok ben bilindik ıspanak yapacagum yarun sarımsaklı yoğurtla ohh misss anam babam ne güzel ımmm
dimi dimi onun sofraları ben nevresteyim diyorEski ramazan sofralarında bir menüye vuruldum tikladim kimin diye nevreste nin di sanırım orda da tavuk şiş vardı harikaydı
Yok değil canım ben henüz yapmadım:)nevreste 1 numaralı masa senin mi nedense kebab görünce hep aklıma sen geliyorusun
olur, hatta çok güzel olur.Bu arada bu akşam köyde iftara davetliyim oradan fotograf yollasam olur mu ?
Yeşil soğan ve domateslerin görünümü beni benden aldı. Digerlerini söylemiyorum.Yalniz 5.numarali sofra yikiliyor
Acaba kim yaptı, hiç tanıdık değilYalniz 5.numarali sofra yikiliyor
Hele pilavYeşil soğan ve domateslerin görünümü beni benden aldı. Digerlerini söylemiyorum.
Hiiiic hic tanidik degilAcaba kim yaptı, hiç tanıdık değil
Bizi çağırsa güzel olurdu:)Hele pilav
Hiiiic hic tanidik degil
GözlemeHele pilav
Bizi çağırsa güzel olurdu:)
Aciktim beeGözleme
Insana oruc bozdurursun sen7.numaranin coban salatasindan 1.numaranin cop sisinden 6.numaranin sarmasindan 3.numaranin tavugundan birer tabak isterem aksama
Yapanlar zalım ben ne yapayimInsana oruc bozdurursun sen
Onların bildirimi gelmiyor, senin bildirim geliyorYapanlar zalım ben ne yapayim