Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
süt ve maydonoz buharını mı önerdi canım. takmamak lazım diyo herkes kafan rahat olsun allah büyüktür zaten olucağı varsa sen istemesende olur

Sarımsağı denerim inşallah ağrıtmaz.. bi de Ben kan yanında idrar testi yaptırdım doktora özellikle sordum enfeksiyon var mı hocam diye Yok tertemiz dedi
canım bide şey sorucaktım. bazen çok yakıyo buhar oramı acaba zararı olur mu. geri çekiliyorum tabi ama bi anlık çok sıcak geliyo. sanada oldu mu öyle

canım bide şey sorucaktım. bazen çok yakıyo buhar oramı acaba zararı olur mu. geri çekiliyorum tabi ama bi anlık çok sıcak geliyo. sanada oldu mu öyle
Oldu canım çok yakın durma ben yandıkça hafif kalktım aşırı sıcak olmasın haşlanırsın bu sefer kuzum

Oldu canım çok yakın durma ben yandıkça hafif kalktım aşırı sıcak olmasın haşlanırsın bu sefer kuzum
bende kendimi çekiyorum öyle olunca. 2 gün yaptım dün ara verdim bugün tekrar yapıcam farkeden bişey olur mu acaba tekrar 2 gün uyguluycam yani toplamda 4 gün olucak

ama kasığımda bugün ağrılar oldu erken yumurtluyor olabilirim. dünde kıpkırmızı olmuştu suratim ateş gibiydim
İltihap varsa o temizleniyordur inşallah dikkat et akıntına falan yumurtlamada denk gelmesin zarar verebilir yumurtaya sıcak iyi gelmeyebilir

İltihap varsa o temizleniyordur inşallah dikkat et akıntına falan yumurtlamada denk gelmesin zarar verebilir yumurtaya sıcak iyi gelmeyebilir
doğru söylüosun bi yumurtlama testi almam daha iyi olucak. bi şeyi düzeltiyim derken diğerini bozmayalım

Eşimle bi konuşuyum da görsen evi çerez dükkanına çevirdik bu ay olsun diye doktorda kan sınırda diyince adetim bitiyo bugün bakalım başlıcaz yine
senle benim yumurtlama günleri ortalama aynı galiba canım. senin ki ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…