süt ve maydonoz buharını mı önerdi canım. takmamak lazım diyo herkes kafan rahat olsun allah büyüktür zaten olucağı varsa sen istemesende olurSelam kızlar banada hoca onerdı bu kürü 1düşüğüm var düsktn 1.5 yıl geçti hala hamle kalamadm artık okadar yoruldumkı insnların laflarından tavırlarından allah kmseyi bu duruma düşürmesin
canım bide şey sorucaktım. bazen çok yakıyo buhar oramı acaba zararı olur mu. geri çekiliyorum tabi ama bi anlık çok sıcak geliyo. sanada oldu mu öyleSarımsağı denerim inşallah ağrıtmaz.. bi de Ben kan yanında idrar testi yaptırdım doktora özellikle sordum enfeksiyon var mı hocam diye Yok tertemiz dedi
Oldu canım çok yakın durma ben yandıkça hafif kalktım aşırı sıcak olmasın haşlanırsın bu sefer kuzumcanım bide şey sorucaktım. bazen çok yakıyo buhar oramı acaba zararı olur mu. geri çekiliyorum tabi ama bi anlık çok sıcak geliyo. sanada oldu mu öyle
bende kendimi çekiyorum öyle olunca. 2 gün yaptım dün ara verdim bugün tekrar yapıcam farkeden bişey olur mu acaba tekrar 2 gün uyguluycam yani toplamda 4 gün olucakOldu canım çok yakın durma ben yandıkça hafif kalktım aşırı sıcak olmasın haşlanırsın bu sefer kuzum
Yumurtlama günün ne zamanbende kendimi çekiyorum öyle olunca. 2 gün yaptım dün ara verdim bugün tekrar yapıcam farkeden bişey olur mu acaba tekrar 2 gün uyguluycam yani toplamda 4 gün olucak
nisan 16Yumurtlama günün ne zaman
ama kasığımda bugün ağrılar oldu erken yumurtluyor olabilirim. dünde kıpkırmızı olmuştu suratim ateş gibiydimnisan 16
İltihap varsa o temizleniyordur inşallah dikkat et akıntına falan yumurtlamada denk gelmesin zarar verebilir yumurtaya sıcak iyi gelmeyebilirama kasığımda bugün ağrılar oldu erken yumurtluyor olabilirim. dünde kıpkırmızı olmuştu suratim ateş gibiydim
doğru söylüosun bi yumurtlama testi almam daha iyi olucak. bi şeyi düzeltiyim derken diğerini bozmayalımİltihap varsa o temizleniyordur inşallah dikkat et akıntına falan yumurtlamada denk gelmesin zarar verebilir yumurtaya sıcak iyi gelmeyebilir
Evet kuzum bende alsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum emin değilim :)doğru söylüosun bi yumurtlama testi almam daha iyi olucak. bi şeyi düzeltiyim derken diğerini bozmayalım
al bence ya sonuçta bozulmayan bişey koy kenarda dursun kullanmasan bile.Evet kuzum bende alsam mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum emin değilim :)
Eşimle bi konuşuyum da görsen evi çerez dükkanına çevirdik bu ay olsun diye doktorda kan sınırda diyince adetim bitiyo bugün bakalım başlıcaz yineal bence ya sonuçta bozulmayan bişey koy kenarda dursun kullanmasan bile.
senle benim yumurtlama günleri ortalama aynı galiba canım. senin ki ne zamanEşimle bi konuşuyum da görsen evi çerez dükkanına çevirdik bu ay olsun diye doktorda kan sınırda diyince adetim bitiyo bugün bakalım başlıcaz yine
17-18 Nisan gibi canımsenle benim yumurtlama günleri ortalama aynı galiba canım. senin ki ne zaman
benimde 15-16 gibi.. birlikte bekleyelim bu ay17-18 Nisan gibi canım
Olur canım bekleyelim bakalım ne olacak bu aybenimde 15-16 gibi.. birlikte bekleyelim bu ay
aman herşeyin hayırlısı neyse o olsunOlur canım bekleyelim bakalım ne olacak bu ay
Amin amin inşallah ovu testi alacak mısın sen bende istiyorum aslında ama bu sefer işin içinden çıkılmaz hale geliyo ne yapacağımı bilmiyorumaman herşeyin hayırlısı neyse o olsun
nasıl yani canımAmin amin inşallah ovu testi alacak mısın sen bende istiyorum aslında ama bu sefer işin içinden çıkılmaz hale geliyo ne yapacağımı bilmiyorum
Ne kadar derine dalarsam o kadar stres oluyorum yani napcağımı bilmiyorumnasıl yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?