Çok sevindim senin adına. Böyle olmak lazım stres yapsakta yapmasakta o geleceği günü bilir en iyisi kendimizi yiyip bitirmeden beklemekCanım yeni gördüm msjı bildirim gelmedi bende bu ay free takılıyorum geziyorum aklıma geliyo ama atıyorum aklımdan olabildiğince şimdilik bi şey yok
İlk gittigimde doktor bana ''Ölü olan toprak dirilir mi? Yeşerip canlanır mı? Senin de, sol yumurtalık ölmüş ve yumurta rezervin bitmiş''Demişti.Daha yeni rahim filmi cektirdim sol tüpüm tıkaliymis 50 dk ugrastilar acilmadi..süt , maydanoz acamaz sanirim yoksa denerdim.
Canım arkadaşın da dediği gibi sen elinden geleni yapacaksın takdir Allah’ın baktın baktın bunla da açılmıyor ameliyatla açtırırsın yani Rabbimin dileyipte olmayan hiç bi şey yok verecek o belki bunu vesile kılacakDaha yeni rahim filmi cektirdim sol tüpüm tıkaliymis 50 dk ugrastilar acilmadi..süt , maydanoz acamaz sanirim yoksa denerdim.
Yaklaştıkça biraz zorlanıyorum ama elimden geleni yaptım yapıyorum da Rabbimin ol demesine kaldı o ne zaman isterse en hayırlısıyla verecek inşallahÇok sevindim senin adına. Böyle olmak lazım stres yapsakta yapmasakta o geleceği günü bilir en iyisi kendimizi yiyip bitirmeden beklemek
Dogru soyluyorsun Rabbim ol der ve olur.. İste biz insanoglu bir umutsuzluga kapiliyoruz, bir dusuyor bir tekrar ayaga kalkiyoruz.. Peki herhangi bir tedavi gordun mu dogal yollarla mi gebe kaldin?İlk gittigimde doktor bana ''Ölü olan toprak dirilir mi? Yeşerip canlanır mı? Senin de, sol yumurtalık ölmüş ve yumurta rezervin bitmiş''Demişti.
ALLAH Diler ise, onların bilimi bile fasa fiso kalır.
Bana ''Ölü dirilmez Asla ''Dediği yumurtam canlanmış ve 1 adet de, olsa yumurta üretmiş.Hani ne oldu?Onların bilimini ve tezini çürütmüş olmadı mı bu durum?!
Dert veren mevlam, dermanını da vermiştir.Sen araştırıp bulacaksın.ASla Olmaz diye bir şey yoktur!.. Dene bir defa.Denemekten ne zarar gelecek ki
Hamile değilim.Dogru soyluyorsun Rabbim ol der ve olur.. İste biz insanoglu bir umutsuzluga kapiliyoruz, bir dusuyor bir tekrar ayaga kalkiyoruz.. Peki herhangi bir tedavi gordun mu dogal yollarla mi gebe kaldin?
Cok haklisin. Menepoz mu dedilerHamile değilim.
Bende, hamilelik için tedavi görüyorum.
Menopoz denildi bana ve yumurtalığım için, ölmüş denildi. Yumurta üretmiyor denildi.Geçen ay,ölü denilen yumurtalığım hortlayıp yumurta üretmeye başladı
ALLAH ''OL'' Derse Olur!...
Ben o doktorların laflarına itibar etmiyorum.Sadece ''Gayret Benden, Takdir ALLAHTAN'' Diyerek, elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
ALLAH Diler ise, her şey mümkündür.
Sakın kanma sakınnn yedi bitirdi bizi o belirtilerYaklaştıkça biraz zorlanıyorum ama elimden geleni yaptım yapıyorum da Rabbimin ol demesine kaldı o ne zaman isterse en hayırlısıyla verecek inşallahbelirtiler yakalıyorum sonra yoook kanmıcam diyorum kendi kendime
Bize senin gibi canlı mucizeler lazım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre verir inşallah canımİlk gittigimde doktor bana ''Ölü olan toprak dirilir mi? Yeşerip canlanır mı? Senin de, sol yumurtalık ölmüş ve yumurta rezervin bitmiş''Demişti.
ALLAH Diler ise, onların bilimi bile fasa fiso kalır.
Bana ''Ölü dirilmez Asla ''Dediği yumurtam canlanmış ve 1 adet de, olsa yumurta üretmiş.Hani ne oldu?Onların bilimini ve tezini çürütmüş olmadı mı bu durum?!
Dert veren mevlam, dermanını da vermiştir.Sen araştırıp bulacaksın.ASla Olmaz diye bir şey yoktur!.. Dene bir defa.Denemekten ne zarar gelecek ki
Yok kanmıyorum sonuna kadar beklicem bakalım eşim benden daha heyecanlı kaç gün kaldı diye sorup duruyo dedim ben saymıyorum sen say kafandanSakın kanma sakınnn yedi bitirdi bizi o belirtiler
Ben 3 gün süt ve maydonoz buharina oturdum birde soğan kürünu yaptım hangisinin faydasi oldu bilmem ama hemen o ay hamile kalmıştım elhamdullah
Rabbim,Cümlemize RAHMAN ve RAHİM Sıfatıyla versin İnşallah.Gönlümüze göre verirse şayet, hep den yandıkBize senin gibi canlı mucizeler lazım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre verir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?