Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yeni gördüm msjı bildirim gelmedi bende bu ay free takılıyorum geziyorum aklıma geliyo ama atıyorum aklımdan olabildiğince şimdilik bi şey yok
Çok sevindim senin adına. Böyle olmak lazım stres yapsakta yapmasakta o geleceği günü bilir en iyisi kendimizi yiyip bitirmeden beklemek

Daha yeni rahim filmi cektirdim sol tüpüm tıkaliymis 50 dk ugrastilar acilmadi.. süt , maydanoz acamaz sanirim yoksa denerdim.

Daha yeni rahim filmi cektirdim sol tüpüm tıkaliymis 50 dk ugrastilar acilmadi.. süt , maydanoz acamaz sanirim yoksa denerdim.
İlk gittigimde doktor bana ''Ölü olan toprak dirilir mi? Yeşerip canlanır mı? Senin de, sol yumurtalık ölmüş ve yumurta rezervin bitmiş''Demişti.
ALLAH Diler ise, onların bilimi bile fasa fiso kalır.
Bana ''Ölü dirilmez Asla ''Dediği yumurtam canlanmış ve 1 adet de, olsa yumurta üretmiş.Hani ne oldu?Onların bilimini ve tezini çürütmüş olmadı mı bu durum?!
Dert veren mevlam, dermanını da vermiştir.Sen araştırıp bulacaksın.ASla Olmaz diye bir şey yoktur!.. Dene bir defa.Denemekten ne zarar gelecek ki

Canım arkadaşın da dediği gibi sen elinden geleni yapacaksın takdir Allah’ın baktın baktın bunla da açılmıyor ameliyatla açtırırsın yani Rabbimin dileyipte olmayan hiç bi şey yok verecek o belki bunu vesile kılacak

Çok sevindim senin adına. Böyle olmak lazım stres yapsakta yapmasakta o geleceği günü bilir en iyisi kendimizi yiyip bitirmeden beklemek
Yaklaştıkça biraz zorlanıyorum ama elimden geleni yaptım yapıyorum da Rabbimin ol demesine kaldı o ne zaman isterse en hayırlısıyla verecek inşallah belirtiler yakalıyorum sonra yoook kanmıcam diyorum kendi kendime

Dogru soyluyorsun Rabbim ol der ve olur.. İste biz insanoglu bir umutsuzluga kapiliyoruz, bir dusuyor bir tekrar ayaga kalkiyoruz.. Peki herhangi bir tedavi gordun mu dogal yollarla mi gebe kaldin?

Dogru soyluyorsun Rabbim ol der ve olur.. İste biz insanoglu bir umutsuzluga kapiliyoruz, bir dusuyor bir tekrar ayaga kalkiyoruz.. Peki herhangi bir tedavi gordun mu dogal yollarla mi gebe kaldin?
Hamile değilim.
Bende, hamilelik için tedavi görüyorum.
Menopoz denildi bana ve yumurtalığım için, ölmüş denildi. Yumurta üretmiyor denildi.Geçen ay,ölü denilen yumurtalığım hortlayıp yumurta üretmeye başladı
ALLAH ''OL'' Derse Olur!...
Ben o doktorların laflarına itibar etmiyorum.Sadece ''Gayret Benden, Takdir ALLAHTAN'' Diyerek, elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
ALLAH Diler ise, her şey mümkündür.

Cok haklisin. Menepoz mu dedilerYaşin kac ? Benim anneme de genc yasta menepoz diyip yollamisti bir doktor. Sonra ilac tedavisiyle uzun yillar adet gormeye devam etmisti

Sakın kanma sakınnn yedi bitirdi bizi o belirtiler

Bize senin gibi canlı mucizeler lazım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre verir inşallah canım

Bize senin gibi canlı mucizeler lazım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre verir inşallah canım
Rabbim,Cümlemize RAHMAN ve RAHİM Sıfatıyla versin İnşallah.Gönlümüze göre verirse şayet, hep den yandık Gönüllerimiz, biz istemesek bile dünyanın çirkefliğiyle kirlenebiliyor.
Hepimiz, toptan mucizelere gark olalım inşallah
Son olarak,Güzel dileklerin için Çok Teşekkür Ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…