Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay yapamam zaten.. bu ay Teslim oldum gün aşırı ilişki deniyecem inşallah tutar ikimizinki de
İnşallah ya bilmiyorum hiç içimde böylr bi his yok :) bide sanki süt maydonoz buharı bana pek iyi gelmedi. Hiç fark göremedim kendimde 3 gün uyguladım bi değişim olmadı

İnşallah ya bilmiyorum hiç içimde böylr bi his yok :) bide sanki süt maydonoz buharı bana pek iyi gelmedi. Hiç fark göremedim kendimde 3 gün uyguladım bi değişim olmadı
Yazdım ama bi değişik oldu :) tam sana yazmıştım bende :):) bende hala akıntı var aşırı bi şekilde hatta yumurtlama akıntısı bile gördüm n’oluyo anlamadım

Yazdım ama bi değişik oldu :) tam sana yazmıştım bende :):) bende hala akıntı var aşırı bi şekilde hatta yumurtlama akıntısı bile gördüm n’oluyo anlamadım
Bende anlamadım ama aşırı iltihap vardı bende 3 gün değil 3 ay yapsam anca paklanırım

Canım n’aptın var mı bi değişiklik yumurtlama günlerindesin diye tahmin ediyorum :)
Şuanlık bi değişim yok canım bu ay işe girdim çok tempolu çalışıyorum belkide farketmedim ama hissetmedim bişey. Sende ne var ne yok

Şuanlık bi değişim yok canım bu ay işe girdim çok tempolu çalışıyorum belkide farketmedim ama hissetmedim bişey. Sende ne var ne yok
Canım yeni gördüm msjı bildirim gelmedi bende bu ay free takılıyorum geziyorum aklıma geliyo ama atıyorum aklımdan olabildiğince şimdilik bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…