• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ayaklarım koptu durmaktan ama hamile kalimda kopsun dedim :) aynı bende rahatladım bir akinti geldi benden gönlünü ferah tut olacak inşallah. Ben olmaz dedim bak kizim doğdu 5 aylık oldu bile şükür ler olsun. Rabbim olmayanlara da versin inşallah.
Canım sen süt buharını yaptığın aymmı hamile kaldın :):) Rabbim sana bağışlasın bebişini :):)

sıcak bastı ama saç diplerimi hiç farketmedim. o kadar uzun süre nasıl kaldınnn :skandal:
Canım ben kovaya döktüm sütü kovanın üstüne oturdum 3 gün acısı geçmedi ama anca öyle oturabilirdim bendende su gibi akıntı damladı saç diplerim boncuk boncuk oldu eşim uzaktan anladı nasıl terlediğimi :):)

sadece 6 ay olmadi doktora gitmedim tekbir sorun yoktu yani

Mesreff arkadaşımız gibi yaptım 2 gün arayla 2 defa yaptım 3.ye gerek kalmadı zaten ama ben soğan kürü nude denedim hangisinin faydası oldu bilmem
bende soğan suyu yapıcam bu akşam hayırlısıyla. kaç gün uyguladın sen soğan kürünü canım

üşütmemen lazımmış canım özellikle ayaklarını ve belini sıcak tut
Canım üşütmedim zaten o kadar kalın giydim ki görümcemden geçti grip çok ağır oldu o da hapşırık öksürükten tutmadı diyom ben yoksa çok umudum vardı soğan kürünü bende istiyorum ama gastrit var midede Saraçoğlu gastrit olanlar yapmasın diyo

bende soğan suyu yapıcam bu akşam hayırlısıyla. kaç gün uyguladın sen soğan kürünü canım
15 gün sabah aç karnına soğani soyup kaynatip 1 bardak içtim. Tabi arada ıliskiye girdik 15 güne kalmadı Kasiklarim agrimaya başladı annem dedi ağrın varsa hamilesin soğan kürünu bırak yoksa çocuğu düşürür dedi sende dikkat et yine. Ama DIKKATLE SÖYLÜYORUM IBRAHIM SARAÇOĞLU NU DINLEYIN SONRA UYGULAYIN BIR SORUN OLMASIN. Bende ordan aldım bilgileri..

15 gün sabah aç karnına soğani soyup kaynatip 1 bardak içtim. Tabi arada ıliskiye girdik 15 güne kalmadı Kasiklarim agrimaya başladı annem dedi ağrın varsa hamilesin soğan kürünu bırak yoksa çocuğu düşürür dedi sende dikkat et yine. Ama DIKKATLE SÖYLÜYORUM IBRAHIM SARAÇOĞLU NU DINLEYIN SONRA UYGULAYIN BIR SORUN OLMASIN. Bende ordan aldım bilgileri..
sadece sabahları mı yaptın. bazıları sabah akşam yapılıcak diyor.

Canım üşütmedim zaten o kadar kalın giydim ki görümcemden geçti grip çok ağır oldu o da hapşırık öksürükten tutmadı diyom ben yoksa çok umudum vardı soğan kürünü bende istiyorum ama gastrit var midede Saraçoğlu gastrit olanlar yapmasın diyo
soğanı normal de demi yiyemiyosun. eğer sorun olmuyosa çiğ olarak ye yemeklerin yanında o da etki gösteriyor. ve yutabiliyosan yatmadan önce 1 diş sarımsak yut soğan yerine o da bütün iltihabı mikrobu öldürüyor

soğanı normal de demi yiyemiyosun. eğer sorun olmuyosa çiğ olarak ye yemeklerin yanında o da etki gösteriyor. ve yutabiliyosan yatmadan önce 1 diş sarımsak yut soğan yerine o da bütün iltihabı mikrobu öldürüyor
Sarımsağı denerim inşallah ağrıtmaz.. bi de Ben kan yanında idrar testi yaptırdım doktora özellikle sordum enfeksiyon var mı hocam diye Yok tertemiz dedi :KK73:

Selam kızlar banada hoca onerdı bu kürü 1düşüğüm var düsktn 1.5 yıl geçti hala hamle kalamadm artık okadar yoruldumkı insnların laflarından tavırlarından allah kmseyi bu duruma düşürmesin :KK43:

Selam kızlar banada hoca onerdı bu kürü 1düşüğüm var düsktn 1.5 yıl geçti hala hamle kalamadm artık okadar yoruldumkı insnların laflarından tavırlarından allah kmseyi bu duruma düşürmesin :KK43:
Aaa doktor mu önerdi canım

Kesinlikle faydalı. Ancak dikkat etmeniz gereken işlemden sonra sıcacık bir ortamda ayaklar sırt fln sıcak olcak çorap patik fln giyersiniz. Ben çok insanda işe yaradığını duydum

Kesinlikle faydalı. Ancak dikkat etmeniz gereken işlemden sonra sıcacık bir ortamda ayaklar sırt fln sıcak olcak çorap patik fln giyersiniz. Ben çok insanda işe yaradığını duydum
Bende 2 gün yaptım şimdi ara verdim 1 gün. Sonra 2 gün daha yapıcam. Bi rahatlama var ama inşallah faydası olur

Aynen öyle ama sakın stres yapma sakın. Doktorlar bile stresten uzak durun diyolar canım

Back