• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar derine dalarsam o kadar stres oluyorum yani napcağımı bilmiyorum
ya aslında doğru söylüyosun boşver bee gelen allahtan gelir zaten takmıyoruz bu ay. tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan var stres yapmayalım herşey allahtan

ya aslında doğru söylüyosun boşver bee gelen allahtan gelir zaten takmıyoruz bu ay. tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan var stres yapmayalım herşey allahtan
Aynen öyle ben bu ay hiç bi şey yapmıcam gün aşırı ilişkiden başka sen bi şey yapacak mısın

Akıntın nasıl benden sürekli akıntı geldi inşallah iltihabın tamamen gitmiştir
saydam akıntı geliyor. normalde sarı gelirdi belki temizleniyodur bilmiyorum inşallah etki eder ama bayaa iltihap vardı 3 aydır yanmam var

Bal tarçın çörek otu varya onu da çok öneriyorlar yapsak mı ki takviye
bunu bi kaç kişiden duydum ama kötü anlamda duymuştum rahimi kurutuyomuş galiba öyle bişey okudum ben. iyicene bi araştırmak lazım. soğan suyu denedin mi hiç onunda çok doğurganlık etkisi var

bunu bi kaç kişiden duydum ama kötü anlamda duymuştum rahimi kurutuyomuş galiba öyle bişey okudum ben. iyicene bi araştırmak lazım. soğan suyu denedin mi hiç onunda çok doğurganlık etkisi var
Soğan suyu denemedim çünkü gastrit var benim okuduğum bi topic var orda çoğu kişi onu yedikten sonra hamile kalmış yumurta kalitesini ve büyümesini sağlıyormuş

bende kendimi çekiyorum öyle olunca. 2 gün yaptım dün ara verdim bugün tekrar yapıcam farkeden bişey olur mu acaba tekrar 2 gün uyguluycam yani toplamda 4 gün olucak
buhardan sonra ilişki oldumu. bende yarın başlıcam her yerde farklı bişey yazıyo kafam karıştı :confused:

Soğan suyu denemedim çünkü gastrit var benim okuduğum bi topic var orda çoğu kişi onu yedikten sonra hamile kalmış yumurta kalitesini ve büyümesini sağlıyormuş
evet soğan suyunu çok övüyolar ama bi türlü uygulamak kısmet olmadı hep başlıycam diyorum unutuyorum

Adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor sonra bırakılıp diğer adetine 10 gün kala tekrar başlanıyor 7 gün yapılıp bırakılıyor daha sonra 6 ay yapılmıyor :oha:
Galiba yumutlama gününde ilişkiye girmeyi baz alarak konuşuyorlar.

Back