ya aslında doğru söylüyosun boşver bee gelen allahtan gelir zaten takmıyoruz bu ay. tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan var stres yapmayalım herşey allahtanNe kadar derine dalarsam o kadar stres oluyorum yani napcağımı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aslında doğru söylüyosun boşver bee gelen allahtan gelir zaten takmıyoruz bu ay. tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan var stres yapmayalım herşey allahtanNe kadar derine dalarsam o kadar stres oluyorum yani napcağımı bilmiyorum
Aynen öyle ben bu ay hiç bi şey yapmıcam gün aşırı ilişkiden başka sen bi şey yapacak mısınya aslında doğru söylüyosun boşver bee gelen allahtan gelir zaten takmıyoruz bu ay. tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan var stres yapmayalım herşey allahtan
ben süt buharına oturdum 2 gün bugün tekrar yapıp başka bişey yapmıycam. onuda en çok iltihabım için yapıyorumAynen öyle ben bu ay hiç bi şey yapmıcam gün aşırı ilişkiden başka sen bi şey yapacak mısın
Akıntın nasıl benden sürekli akıntı geldi inşallah iltihabın tamamen gitmiştirben süt buharına oturdum 2 gün bugün tekrar yapıp başka bişey yapmıycam. onuda en çok iltihabım için yapıyorum
saydam akıntı geliyor. normalde sarı gelirdi belki temizleniyodur bilmiyorum inşallah etki eder ama bayaa iltihap vardı 3 aydır yanmam varAkıntın nasıl benden sürekli akıntı geldi inşallah iltihabın tamamen gitmiştir
Benimde öyle geliyordu akıntı iyi gelmiştir inşallahsaydam akıntı geliyor. normalde sarı gelirdi belki temizleniyodur bilmiyorum inşallah etki eder ama bayaa iltihap vardı 3 aydır yanmam var
Bal tarçın çörek otu varya onu da çok öneriyorlar yapsak mı ki takviyeBenimde öyle geliyordu akıntı iyi gelmiştir inşallah
bunu bi kaç kişiden duydum ama kötü anlamda duymuştum rahimi kurutuyomuş galiba öyle bişey okudum ben. iyicene bi araştırmak lazım. soğan suyu denedin mi hiç onunda çok doğurganlık etkisi varBal tarçın çörek otu varya onu da çok öneriyorlar yapsak mı ki takviye
Soğan suyu denemedim çünkü gastrit var benim okuduğum bi topic var orda çoğu kişi onu yedikten sonra hamile kalmış yumurta kalitesini ve büyümesini sağlıyormuşbunu bi kaç kişiden duydum ama kötü anlamda duymuştum rahimi kurutuyomuş galiba öyle bişey okudum ben. iyicene bi araştırmak lazım. soğan suyu denedin mi hiç onunda çok doğurganlık etkisi var
buhardan sonra ilişki oldumu. bende yarın başlıcam her yerde farklı bişey yazıyo kafam karıştıbende kendimi çekiyorum öyle olunca. 2 gün yaptım dün ara verdim bugün tekrar yapıcam farkeden bişey olur mu acaba tekrar 2 gün uyguluycam yani toplamda 4 gün olucak
Ben bi kere yaptım ve ondanda ilişki oldu canımbuhardan sonra ilişki oldumu. bende yarın başlıcam her yerde farklı bişey yazıyo kafam karıştı
evet 1 kere ilişki oldu bugün tekrar yapıcam bakalım umut dünyasında yaşıyoruz bizdebuhardan sonra ilişki oldumu. bende yarın başlıcam her yerde farklı bişey yazıyo kafam karıştı
evet soğan suyunu çok övüyolar ama bi türlü uygulamak kısmet olmadı hep başlıycam diyorum unutuyorumSoğan suyu denemedim çünkü gastrit var benim okuduğum bi topic var orda çoğu kişi onu yedikten sonra hamile kalmış yumurta kalitesini ve büyümesini sağlıyormuş
Adetin 3.günü mü ne başlanıyo tam bilmiyorum amaevet soğan suyunu çok övüyolar ama bi türlü uygulamak kısmet olmadı hep başlıycam diyorum unutuyorum
7. Günü olmasın oAdetin 3.günü mü ne başlanıyo tam bilmiyorum ama
Bilmiyorum ki 14 gün yapılmıyor mu7. Günü olmasın o
Adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor sonra bırakılıp diğer adetine 10 gün kala tekrar başlanıyor 7 gün yapılıp bırakılıyor daha sonra 6 ay yapılmıyorBilmiyorum ki 14 gün yapılmıyor mu
Ee gebelik varsa sıkıntı olmuyo mu ?Adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor sonra bırakılıp diğer adetine 10 gün kala tekrar başlanıyor 7 gün yapılıp bırakılıyor daha sonra 6 ay yapılmıyor
Galiba yumutlama gününde ilişkiye girmeyi baz alarak konuşuyorlar.Adetin 7. Günü başlanıp 15 gün yapılıyor sonra bırakılıp diğer adetine 10 gün kala tekrar başlanıyor 7 gün yapılıp bırakılıyor daha sonra 6 ay yapılmıyor
Bu ay yapamam zaten.. bu ay Teslim oldum gün aşırı ilişki deniyecem inşallah tutar ikimizinki deGaliba yumutlama gününde ilişkiye girmeyi baz alarak konuşuyorlar.