Evet ben maydanoz koymadım benimde ayaklarım hiç ısınmaz o 3gün sıcak su torbasıyla gezdim ve belime de kocaman çarşaf sardım ve büyükler için olan çıtçıtlı atletler var ya ondan giydimmaydonoz eklemeden mi yaptın. benimde aksine ayaklarım her zaman buz gibidir ne yapsam ısıtamam. belimde öyle.
Amin inşallah da neden utanıyorsun ki sonuçta sen bebiş olsun diye emek gösteriyorsun kolay değil bence bu süreçte en çok kadınlar yıpranıyor bencebirkez yaptım ve kocama karşı utandıgım başka bir an yok herhalde ,
raabim ugraştırmadan nasip etsin isteyen herkese
bende bi çaresine bakıcam artık. Allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallahEvet ben maydanoz koymadım benimde ayaklarım hiç ısınmaz o 3gün sıcak su torbasıyla gezdim ve belime de kocaman çarşaf sardım ve büyükler için olan çıtçıtlı atletler var ya ondan giydim
Amin inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınbende bi çaresine bakıcam artık. Allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah
Çoğu yerde adetten sonra 5gün üst üste deniyo ama benim annem iki adetin ortası dedi yumurtlama gününü de bilmiyo dedim vardır bunda bi Hikmet üst üste süte oturup ilişki olması bana mantıksız geldi hem sipoş kalitesi düşüyo hemde ertesi gün süte oturduğunda rahim tamamen temizleniyo
Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
olsun o da var bende artık hangisine iyi gelirseYahu fallop tüpü ile bunun ne alakası var. bu gelse gelse hemoraidi olana iyi gelir. sıcak buhar falan. yok artık
Açık açık yazmayım dedim sonuçta bütün millet görüyo burayıSipoş ne kız?
Aayy bu gözler daha neler görecek, Allah sizi yaaa
12gun war ben bu ay adetten bi kaçgün sonra yumurtladım, daha çok fazla bekle bekle geçmiyoBata ne kadar var senin canım?
Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunması gerekmiyor mu ?12gun war ben bu ay adetten bi kaçgün sonra yumurtladım, daha çok fazla bekle bekle geçmiyo
daha 14 günde olmadı, 9. gün bugün kasıklarmda, gögsümde, belimde çok agrı war adette olcak olabilirmYumurtladıktan 14 gün sonra adet olunması gerekmiyor mu ?
Benim adete kadar kaşıklarımda batma oldu sadece ve aşırı ağır bi grip oldum olmaz nasılsa diye üstüne çok düşmedim ama günüm geçtikten sonra iştahsızlık, göğüslerim ağrımaya başladı belimde de adet olacakmışım gibi ağrı vardı yarın test yapıcam bakalım ne çıkacakdaha 14 günde olmadı, 9. gün bugün kasıklarmda, gögsümde, belimde çok agrı war adette olcak olabilirm
hayırlısı olur inşallah banada söyle yapınca merak ettimBenim adete kadar kaşıklarımda batma oldu sadece ve aşırı ağır bi grip oldum olmaz nasılsa diye üstüne çok düşmedim ama günüm geçtikten sonra iştahsızlık, göğüslerim ağrımaya başladı belimde de adet olacakmışım gibi ağrı vardı yarın test yapıcam bakalım ne çıkacak
Amin canım söylicem tabi inşallah umduğum sonucu alırım hepimiz alırız inşallah:):)hayırlısı olur inşallah banada söyle yapınca merak ettim
bize de umut olursun ne güzel. belirtin var mı hiçAmin canım söylicem tabi inşallah umduğum sonucu alırım hepimiz alırız inşallah:):)
Var canım göğüslerimde ağrı var midem kazınıyo ama hiç bi şey istemiyo canım ellerim ayaklarım buz gibi arada belimde adet olacakmışım gibi sızı oluyo kasıklarımda özellikle yere eğildiğim zaman batma oluyo anlıkbize de umut olursun ne güzel. belirtin var mı hiç
Yeni yeni de yorgunluk başladı 10dk iş yapsam yoruluyorum hemenbize de umut olursun ne güzel. belirtin var mı hiç
yere eğilince batma oluyosa kesin hamilesin. kime sorsam eğilince batma oluyo diyolarYeni yeni de yorgunluk başladı 10dk iş yapsam yoruluyorum hemen
İnşallah öyledir:):)yere eğilince batma oluyosa kesin hamilesin. kime sorsam eğilince batma oluyo diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?