Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğu yerde adetten sonra 5gün üst üste deniyo ama benim annem iki adetin ortası dedi yumurtlama gününü de bilmiyo dedim vardır bunda bi Hikmet üst üste süte oturup ilişki olması bana mantıksız geldi hem sipoş kalitesi düşüyo hemde ertesi gün süte oturduğunda rahim tamamen temizleniyo

maydonoz eklemeden mi yaptın. benimde aksine ayaklarım her zaman buz gibidir ne yapsam ısıtamam. belimde öyle.
Evet ben maydanoz koymadım benimde ayaklarım hiç ısınmaz o 3gün sıcak su torbasıyla gezdim ve belime de kocaman çarşaf sardım ve büyükler için olan çıtçıtlı atletler var ya ondan giydim

Evet ben maydanoz koymadım benimde ayaklarım hiç ısınmaz o 3gün sıcak su torbasıyla gezdim ve belime de kocaman çarşaf sardım ve büyükler için olan çıtçıtlı atletler var ya ondan giydim
bende bi çaresine bakıcam artık. Allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah

Sipoş ne kız?
Aayy bu gözler daha neler görecek, Allah sizi yaaa

Yahu fallop tüpü ile bunun ne alakası var. bu gelse gelse hemoraidi olana iyi gelir. sıcak buhar falan. yok artık

daha 14 günde olmadı, 9. gün bugün kasıklarmda, gögsümde, belimde çok agrı war adette olcak olabilirm
Benim adete kadar kaşıklarımda batma oldu sadece ve aşırı ağır bi grip oldum olmaz nasılsa diye üstüne çok düşmedim ama günüm geçtikten sonra iştahsızlık, göğüslerim ağrımaya başladı belimde de adet olacakmışım gibi ağrı vardı yarın test yapıcam bakalım ne çıkacak

hayırlısı olur inşallah banada söyle yapınca merak ettim

bize de umut olursun ne güzel. belirtin var mı hiç
Var canım göğüslerimde ağrı var midem kazınıyo ama hiç bi şey istemiyo canım ellerim ayaklarım buz gibi arada belimde adet olacakmışım gibi sızı oluyo kasıklarımda özellikle yere eğildiğim zaman batma oluyo anlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…