• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adete kadar kaşıklarımda batma oldu sadece ve aşırı ağır bi grip oldum olmaz nasılsa diye üstüne çok düşmedim ama günüm geçtikten sonra iştahsızlık, göğüslerim ağrımaya başladı belimde de adet olacakmışım gibi ağrı vardı yarın test yapıcam bakalım ne çıkacak :KK17:
inşallahhhh vardırrr ya çok heycanlıı :)

Ayyyyyyy bi an aklima mazi geldi ...:lülülü:

3 dort kere yapmis bulndum çunku nasil yaptim bilmiorum.
Nasil izin verdim hayret .
Ama o zamanlar bile dusunemio insan tabi ya faydasi olursa diye dusunuyor dimi haksizlik etmim kndime.
Faydasini gordun mu dicek olursaniz
hayir görmedim.

Bize bu gelnek haline gelmiş tobe töbe ben kucuken yapuorlardi .
Buyudum kemale eedim banada yaptilar.
Ama kinseyede faydasinin dokundugunubfuymadim:KK53::halay::halay:
Yani bizimki aile geleneğini bozmamak gibi birsey olmus galiba.o_O

Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
Tıkalı tüpleri açıyo mu bilmiyorum ama enfeksiyon iltihap hamileliği çok etkiliyo ve maydonoz çok iyi geliyo sadece buhar değil saplarıyla kaynat iç suyunu yengemin 2 sene çocuğu olmamış sadece maydonoz buharına oturmuş ve sonrasında çocuğu olmuş denemekten zarar gelmez bence Allah yardımcın olsun

Tıkalı tüpleri açıyo mu bilmiyorum ama enfeksiyon iltihap hamileliği çok etkiliyo ve maydonoz çok iyi geliyo sadece buhar değil saplarıyla kaynat iç suyunu yengemin 2 sene çocuğu olmamış sadece maydonoz buharına oturmuş ve sonrasında çocuğu olmuş denemekten zarar gelmez bence Allah yardımcın olsun
ama maydonozn söktürücü özelliği var ya hamile kaldysa da henüz farkedemedyse. acaba belirli günleri var mı bu maydonozn ben de deneym

ama maydonozn söktürücü özelliği var ya hamile kaldysa da henüz farkedemedyse. acaba belirli günleri var mı bu maydonozn ben de deneym
Çok fazla bilgi sahibi değilim yarın annemlere gidicem orda sorar öğrenirim tabi aradan 24 yıl geçmiş net bilgi verirler mi hatırlarlarmı bilmiyorum ayrıntılı bişiler öğrenirsem buraya yazarım

Çok fazla bilgi sahibi değilim yarın annemlere gidicem orda sorar öğrenirim tabi aradan 24 yıl geçmiş net bilgi verirler mi hatırlarlarmı bilmiyorum ayrıntılı bişiler öğrenirsem buraya yazarım
teşekkür ederim beklycem :)

Ay çıldırcam ya hiçbir şey çıkmadı kafayı mı yedim acaba o kadar belirti neydi daha idrara mı geçmedi bu kadar gecikme neyin nesi anlamadım yaaa:kızgın:
psikolojik miydi acaba. çok üzüldüm canım ama hemen umudunu kesme daha adet olmadın belki idrara geçmemiştir kan testi dene :110:

sanırım yumurtlama gününe 3 ya da 4 gün kala uygulanırsa daha etkili oluuyor. bazılarıda adetten hemen sonra uygulayıp ilişkiye giriyor. yani sana kalmış

Back