idrar renginde ve gögüs uçlarında koyulaşma var mıİnşallah öyledir:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrar renginde ve gögüs uçlarında koyulaşma var mıİnşallah öyledir:):)
İdrar rengini dikkat etmedim ama göğsümde var baya şişlik var aşırı kaşınıyo uçlarıidrar renginde ve gögüs uçlarında koyulaşma var mı
çok merak ettim yaa biran önce yap şu testiİdrar rengini dikkat etmedim ama göğsümde var baya şişlik var aşırı kaşınıyo uçları
Yarın sabah yapıcam inşallah testim geldiçok merak ettim yaa biran önce yap şu testi
yapar yapmaz yaz hemen. ben senden daha heyecanlıyımYarın sabah yapıcam inşallah testim geldi
Sen böyle yapınca bende heyecanlanıyorum öncesinde bi düşüğüm var o yüzden biraz tedirginimyapar yapmaz yaz hemen. ben senden daha heyecanlıyım
inşallahhhh vardırrr ya çok heycanlıı :)Benim adete kadar kaşıklarımda batma oldu sadece ve aşırı ağır bi grip oldum olmaz nasılsa diye üstüne çok düşmedim ama günüm geçtikten sonra iştahsızlık, göğüslerim ağrımaya başladı belimde de adet olacakmışım gibi ağrı vardı yarın test yapıcam bakalım ne çıkacak
İnşallah canım sabah görcez inşallah yanılmıyorumdurinşallahhhh vardırrr ya çok heycanlıı :)
peki ne zaman başladın yani adetnden kaç gn snra ?Ben 3 gün süt ve maydonoz buharina oturdum birde soğan kürünu yaptım hangisinin faydasi oldu bilmem ama hemen o ay hamile kalmıştım elhamdullah
gerçekten öyle yAamin canım inşallah. napalım bu bebek işi öyle birşey ki insan nolursa olsun gözü görmüyor.
ay valla bn de çok merak ettim inşallah hamilesndir ya :)İnşallah canım sabah görcez inşallah yanılmıyorumdur
Tıkalı tüpleri açıyo mu bilmiyorum ama enfeksiyon iltihap hamileliği çok etkiliyo ve maydonoz çok iyi geliyo sadece buhar değil saplarıyla kaynat iç suyunu yengemin 2 sene çocuğu olmamış sadece maydonoz buharına oturmuş ve sonrasında çocuğu olmuş denemekten zarar gelmez bence Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
ama maydonozn söktürücü özelliği var ya hamile kaldysa da henüz farkedemedyse. acaba belirli günleri var mı bu maydonozn ben de deneymTıkalı tüpleri açıyo mu bilmiyorum ama enfeksiyon iltihap hamileliği çok etkiliyo ve maydonoz çok iyi geliyo sadece buhar değil saplarıyla kaynat iç suyunu yengemin 2 sene çocuğu olmamış sadece maydonoz buharına oturmuş ve sonrasında çocuğu olmuş denemekten zarar gelmez bence Allah yardımcın olsun
Çok fazla bilgi sahibi değilim yarın annemlere gidicem orda sorar öğrenirim tabi aradan 24 yıl geçmiş net bilgi verirler mi hatırlarlarmı bilmiyorum ayrıntılı bişiler öğrenirsem buraya yazarımama maydonozn söktürücü özelliği var ya hamile kaldysa da henüz farkedemedyse. acaba belirli günleri var mı bu maydonozn ben de deneym
teşekkür ederim beklycem :)Çok fazla bilgi sahibi değilim yarın annemlere gidicem orda sorar öğrenirim tabi aradan 24 yıl geçmiş net bilgi verirler mi hatırlarlarmı bilmiyorum ayrıntılı bişiler öğrenirsem buraya yazarım
Ay çıldırcam ya hiçbir şey çıkmadı kafayı mı yedim acaba o kadar belirti neydi daha idrara mı geçmedi bu kadar gecikme neyin nesi anlamadım yaaayapar yapmaz yaz hemen. ben senden daha heyecanlıyım
psikolojik miydi acaba. çok üzüldüm canım ama hemen umudunu kesme daha adet olmadın belki idrara geçmemiştir kan testi deneAy çıldırcam ya hiçbir şey çıkmadı kafayı mı yedim acaba o kadar belirti neydi daha idrara mı geçmedi bu kadar gecikme neyin nesi anlamadım yaaa
sanırım yumurtlama gününe 3 ya da 4 gün kala uygulanırsa daha etkili oluuyor. bazılarıda adetten hemen sonra uygulayıp ilişkiye giriyor. yani sana kalmışama maydonozn söktürücü özelliği var ya hamile kaldysa da henüz farkedemedyse. acaba belirli günleri var mı bu maydonozn ben de deneym
tesekkür ederimsanırım yumurtlama gününe 3 ya da 4 gün kala uygulanırsa daha etkili oluuyor. bazılarıda adetten hemen sonra uygulayıp ilişkiye giriyor. yani sana kalmış