Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. iltihap zaten bi türlü bırakmıyo peşimi inşallah iyi gelir

psikolojik miydi acaba. çok üzüldüm canım ama hemen umudunu kesme daha adet olmadın belki idrara geçmemiştir kan testi dene
Psikolojiği de yaşamıştım ben böyle değildi ki ben bu ay grip oldum diye umursamadım günüm geçene kadar diğer topiktekiler silik çizgi gördü ama ben pek inanmıyorum beklicem biraz daha

Psikolojiği de yaşamıştım ben böyle değildi ki ben bu ay grip oldum diye umursamadım günüm geçene kadar diğer topiktekiler silik çizgi gördü ama ben pek inanmıyorum beklicem biraz daha
testin resmi varsa at bende bakıyım merak ettim

ya sankı hafif bişey var ama emin değilim belkide daha çok yenidir kesin kan testi yaptır sen.
Haftaya yaptırcam canım inşallah o zamana kadar beklicem ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum eşimde kızdı bekle diyorum sana diye beklicem artık

Haftaya yaptırcam canım inşallah o zamana kadar beklicem ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum eşimde kızdı bekle diyorum sana diye beklicem artık
bencede bekle. eğer yoksa bile haftaya kadar adet olursun zaten ki inşllah vardır. olmadı diğer aya umudumuzu yitirmiyoruz. Allah ne zman uygun görürse o zamana kalmıştır

bencede bekle. eğer yoksa bile haftaya kadar adet olursun zaten ki inşllah vardır. olmadı diğer aya umudumuzu yitirmiyoruz. Allah ne zman uygun görürse o zamana kalmıştır
Kesinlikle öyle artık düşünmicem inşallah yani :):) korkmaya başladım bi yandan da hani bebiş yoksa niye bu kadar gecikti kist falan mı oldu diye korkuyorum

Kesinlikle öyle artık düşünmicem inşallah yani :):) korkmaya başladım bi yandan da hani bebiş yoksa niye bu kadar gecikti kist falan mı oldu diye korkuyorum
bişey yoktur korkma. insanın korktuğu başına geliyor. hava değişiminden de olabilir bence bi sorun yoktur

amin canım. aynen öyle insanlar bu işi çok basite alıyorlar saçma sapan laf sokanlar bile var. hamile kalmam yasak 6 ay dyorum doktorlar yalan söylüyo dinleme onları sen yap diyolar. millet ne dediğini bilmiyor artık. herkes konuşmak için konuşuyor

Onların basitçe ağzından çıkarttığı bi kelime bi kalbi nasılda paramparça ediyo gecelerce uykusuz bırakıyo

yuh ya doktrdan iyi mi blecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…