canm kan testi dene.Ay çıldırcam ya hiçbir şey çıkmadı kafayı mı yedim acaba o kadar belirti neydi daha idrara mı geçmedi bu kadar gecikme neyin nesi anlamadım yaaa
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. iltihap zaten bi türlü bırakmıyo peşimi inşallah iyi gelirTıkalı tüpleri açıyo mu bilmiyorum ama enfeksiyon iltihap hamileliği çok etkiliyo ve maydonoz çok iyi geliyo sadece buhar değil saplarıyla kaynat iç suyunu yengemin 2 sene çocuğu olmamış sadece maydonoz buharına oturmuş ve sonrasında çocuğu olmuş denemekten zarar gelmez bence Allah yardımcın olsun
Psikolojiği de yaşamıştım ben böyle değildi ki ben bu ay grip oldum diye umursamadım günüm geçene kadar diğer topiktekiler silik çizgi gördü ama ben pek inanmıyorum beklicem biraz dahapsikolojik miydi acaba. çok üzüldüm canım ama hemen umudunu kesme daha adet olmadın belki idrara geçmemiştir kan testi dene
Beklicem biraz daha olmazsa bakacam çaresine inşallah canımcanm kan testi dene.
testin resmi varsa at bende bakıyım merak ettimPsikolojiği de yaşamıştım ben böyle değildi ki ben bu ay grip oldum diye umursamadım günüm geçene kadar diğer topiktekiler silik çizgi gördü ama ben pek inanmıyorum beklicem biraz daha
Atıyorum canımtestin resmi varsa at bende bakıyım merak ettim
ya sankı hafif bişey var ama emin değilim belkide daha çok yenidir kesin kan testi yaptır sen.
Haftaya yaptırcam canım inşallah o zamana kadar beklicem ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum eşimde kızdı bekle diyorum sana diye beklicem artıkya sankı hafif bişey var ama emin değilim belkide daha çok yenidir kesin kan testi yaptır sen.
bencede bekle. eğer yoksa bile haftaya kadar adet olursun zaten ki inşllah vardır. olmadı diğer aya umudumuzu yitirmiyoruz. Allah ne zman uygun görürse o zamana kalmıştırHaftaya yaptırcam canım inşallah o zamana kadar beklicem ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum eşimde kızdı bekle diyorum sana diye beklicem artık
Kesinlikle öyle artık düşünmicem inşallah yani :):) korkmaya başladım bi yandan da hani bebiş yoksa niye bu kadar gecikti kist falan mı oldu diye korkuyorumbencede bekle. eğer yoksa bile haftaya kadar adet olursun zaten ki inşllah vardır. olmadı diğer aya umudumuzu yitirmiyoruz. Allah ne zman uygun görürse o zamana kalmıştır
bişey yoktur korkma. insanın korktuğu başına geliyor. hava değişiminden de olabilir bence bi sorun yokturKesinlikle öyle artık düşünmicem inşallah yani :):) korkmaya başladım bi yandan da hani bebiş yoksa niye bu kadar gecikti kist falan mı oldu diye korkuyorum
İnşallah canım Rabbim hepimize bi an önce hayırla sağlıkla bebiş nasip etsin inşallahbişey yoktur korkma. insanın korktuğu başına geliyor. hava değişiminden de olabilir bence bi sorun yoktur
amin amin bu mübarek cuma günü inşallah rabbim sesimizi duyarİnşallah canım Rabbim hepimize bi an önce hayırla sağlıkla bebiş nasip etsin inşallah
Adet bittikten 2 gün sonra sabah aç karnına soğan suyu kaynatip 15 gün içtim. Süt buharina da rast gele 3 gün yaptım o ay hamile kaldım. Allah kimsenin kucağını boş KOYMASIN. 6 ay bebeğim olması kısır dediler..peki ne zaman başladın yani adetnden kaç gn snra ?
amin canım. aynen öyle insanlar bu işi çok basite alıyorlar saçma sapan laf sokanlar bile var. hamile kalmam yasak 6 ay dyorum doktorlar yalan söylüyo dinleme onları sen yap diyolar. millet ne dediğini bilmiyor artık. herkes konuşmak için konuşuyorAdet bittikten 2 gün sonra sabah aç karnına soğan suyu kaynatip 15 gün içtim. Süt buharina da rast gele 3 gün yaptım o ay hamile kaldım. Allah kimsenin kucağını boş KOYMASIN. 6 ay bebeğim olması kısır dediler..
evet. allah büyük ,inşallah o insanlara konuşma fırsatı vermeyiz bigünOnların basitçe ağzından çıkarttığı bi kelime bi kalbi nasılda paramparça ediyo gecelerce uykusuz bırakıyo
aminnnnnAdet bittikten 2 gün sonra sabah aç karnına soğan suyu kaynatip 15 gün içtim. Süt buharina da rast gele 3 gün yaptım o ay hamile kaldım. Allah kimsenin kucağını boş KOYMASIN. 6 ay bebeğim olması kısır dediler..
yuh ya doktrdan iyi mi blecekleramin canım. aynen öyle insanlar bu işi çok basite alıyorlar saçma sapan laf sokanlar bile var. hamile kalmam yasak 6 ay dyorum doktorlar yalan söylüyo dinleme onları sen yap diyolar. millet ne dediğini bilmiyor artık. herkes konuşmak için konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?