- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Canım benim annem de bu şekilde abime hamile kalmış enfeksiyonu temizlediği ve tıkalı tüpleri açtığı söyleniyoNeymiş bu nasıl oturuluyormuş? İlk kez duydukm. Anlatın biz de öğrenelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim annem de bu şekilde abime hamile kalmış enfeksiyonu temizlediği ve tıkalı tüpleri açtığı söyleniyoNeymiş bu nasıl oturuluyormuş? İlk kez duydukm. Anlatın biz de öğrenelim
Bata ne kadar var senin canım?bende süt buharına oturdum bu ay beklemedeym inşallah hamileyizdirrr
Bence yarıyo yani bende değişiklik oldu herkeste farklı etki ediyo herhalde çok araştırdım ben çoğu kişi hamile kalmış darısı isteyenlere inşallahOnu benim kv idrar yolu enfeksiyonu olunca yapiyor canim ise yarar mi bilemem
İnşallah ya bana oldu gibi geliyo şuan gecikmenin 6.günündeyim inşallah yanılmayız
ne zaman test yapıcaksın. merak ettimİnşallah ya bana oldu gibi geliyo şuan gecikmenin 6.günündeyim inşallah yanılmayız
ne zaman test yapıcaksın. merak ettimİnşallah ya bana oldu gibi geliyo şuan gecikmenin 6.günündeyim inşallah yanılmayız
Aslında bugün yapacaktım ama dün test alamadım bugün alıp yarın sabah yapcam inşallah:):)ne zaman test yapıcaksın. merak ettim
Sen yapmış mıydın süt buharı?ne zaman test yapıcaksın. merak ettim
ben daha yapmadım adetime 4 gün var geçince uygulamayı düşünüyorum. iltihap var bende bi türlü geçmedi araştırınca bu uygulamayı öğrendim bebek için yapanlarda varmış emin olmak istedim.Sen yapmış mıydın süt buharı?
ikisini kaynatıyosun üzerinden buhar çıkıncaya kadar. sonra üzerindeki kıyafetleri çıkarıp beline sıcak tutması için çarşaf ya da havlu bağlıyosun. belini üşütmemen önemli. sonra bacaklarını açıp buharın üzerine geliyorsun oturmuycaksın sadece buhar gelecek şekilde üzerinde duracaksın. 3 gün yapacaksın sonra ilişkiye giriceksin. ben böyle okudum her yerdeİyi ds nasıl uygulanıyor onu soruyorum.. ikisini kaynatıp üstüne mi oturuyorsunuz, nasıl oluyor?
amin canım inşallah. napalım bu bebek işi öyle birşey ki insan nolursa olsun gözü görmüyor.birkez yaptım ve kocama karşı utandıgım başka bir an yok herhalde ,
raabim ugraştırmadan nasip etsin isteyen herkese
İlginçmiş :) E bi deneyeyim bariikisini kaynatıyosun üzerinden buhar çıkıncaya kadar. sonra üzerindeki kıyafetleri çıkarıp beline sıcak tutması için çarşaf ya da havlu bağlıyosun. belini üşütmemen önemli. sonra bacaklarını açıp buharın üzerine geliyorsun oturmuycaksın sadece buhar gelecek şekilde üzerinde duracaksın. 3 gün yapacaksın sonra ilişkiye giriceksin. ben böyle okudum her yerde
denemekten zarar gelmez bak bu yolu deneyip hamile kalanlarda vrmış belki vesile olur bizeİlginçmiş :) E bi deneyeyim bari
maydonoz eklemeden mi yaptın. benimde aksine ayaklarım her zaman buz gibidir ne yapsam ısıtamam. belimde öyle.Ben yumurtlamadan iki gün önce sütü kaynattım kovaya döktüm çok sıcak olmayacak ama buhar çıkacak şekilde kıyafetlerimi çıkarıp kovanın üstüne oturdum çok yakın olmıcaksınız yanabilirsiniz ve battaniyeyle etrafımı sardım ki buhar dağılmasın diye buhar kalmayana kadar oturdum sonra eşim tekrar ısıttı sütü getirdi biraz daha oturdum sonra direk ilişki oldu ben bi kere yaptım 3 gün boyuncada belim sarılı şekilde gezdim çünkü üşütmemek gerekiyor ayaklar falan sıcak tutulmalı