- Konu Sahibi kardelencim
-
Bide devam sütü diye bişey varmış. O mu kullanılıyoki acaba? Kimse yok muu?
6 aylık canım. Ek gıdaya alıştırmaya çalışıyorum. Bi çok gıdayı redetti. Bide muhallebi deniycem bakalım.
arkadaşlar inek sütünün 1 yaşından önce KESİNLİKLE verilmemesi gerektiği şuanda kanıtlanmış değil. Sadece bikaç araştırma yapılmış ve sonuçlar hiç de zannedildiği gibi değil. Yalnızca direk ineğin memesinden çıkan sütü tüketmemek gerekli . o da yalnızca bebişler için değil bizler için de iyi değil.
bence boşa mamalarla uğraşmayın. bütçenize yazık. evet bebeklerimiz herşeye değer, onların sağlıkları için herşeyimizi feda ederiz. ama bu 1 yaşından önce inek sütü yasak söylemi bu işten para kazananlar tarafından icat edilmiştir ve de bu işten çıkarı olan herkes tarafından kullanılmaktadır.
benim kızım şuan 7,5 aylık ve 20-25 gündür günlük pastorize inek sütü içiyor. ilk başta azcık vererek denedim alerji olmayınca devam ettim. artık biberonundan su yerine süt içiyor. eminim ki onun süte ihtiyacı var ve şuanda anne sütü yer kalırsa da inek sütü alıyor. gelişimi de son derece iyi, hatta boyu çok güzel uzadı.
bence bir deneyin... bu arada bu bilgiler son derece bilgili, uzman ve güvenilir bir doktordandır.
sağlıkla büyütelim bebişleri
bir kez verdim alerjide yapmadı. hep veresim var. ama ver diyen bir tane doktora rastlamadım. bencede tamemen sektörün zorlaması. ve doktorlarda ne yazıkki buna katılıyor.
doktorunuz bu durumu nasıl açıklıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?