Sustum olmadı susmadım hiç olmadı

düşük yaptım kızlar doktor zaten gebeliğimin tehlikeli oldugunu söylemişti.. eşim şuan benim gözümde katil aileside..görmek dahil istemiyorum kızımıda göstermiyorum.. fazlada muhataba girmedim hastanede sadece kayınvalideme anahtarı al git oglunun esyalarını topla bu evlilik bitti yoksa rezil edicem temiz temiz bitsin dedim.aman kuzum üzüntüden bilmiyorsun ne dediğini klasik laflar..annemde yeter dedi sensin dedi bu yuvayı bozan kızımıda torunumada biz bakarız uzak durun dedi babamda aynısını söyledi babam oradanda kovdu..burda durmanız bile sinirlerimizi bozuyor diye..eşim simdi afedersiniz g... dolanıyor affet affet bilemedim kurban olayım herseyim geeçti artık insan herseye katlanıyorda söz konusu evlat ise hersey bitiyor ve kızlar oğlum olacakmıs..psikolojimi bozdu bunlar uyuyamıyorum anlatamam mafoldum.. kendimi degersiz burusturulmus kagıt gibi görüyorum krnıma elimi dokunuyorum yokk yokk gitti..

canım 5 tane düşük yapmış biri olarak ne hissettigini anlayabiliyorum kızından güç almaya çalış hemen karar verme olumlu yada olumsuz şimdilik baba ocagında anakucagında biraz dinlen düşükten sonra degişik bir piskolojide oluyo insan zaten sinir oluyon kaynana görmesen iyi olur sana boşan diyemem kızın var boşanmada diyemem gençken yeniden hayatını kurarsın biraz bekle kocanı seviyomusun bunu tart ayrı kalırsan bunu daha iyi anlarsın Ben her düşükten sonra ALLAH isteseydi yaşardı diyerek atlattım sende böyle düşün sebeb olanları rabbim cezalandıracak kimse ondan büyük degil......herkes anakuzusu bizlerde öylegiz erkek anası olmak geline zulmü gerektirmez bende erkek annesiyim Allahım diyorum yaşadıklarımı yaşattırma bana fırsat verme diye dua ediyorum şimdiden sen şanslısın ailen yanında yanlız degilsin........

Back