merhaba arkadaşlar.. 3 yıla yakın evliyim 1 kızım var 2.yede hamileyim evlendiğimden beri eşim ve ailesi üzerime geliyor..evlendim balayına gittim geldim çocuk çocuk,erken dedim bizimde olur... 1.ayda adımı kısır gelin koydular eşim sesini çıkarmadı hırpaladı bir sürü şey...doktora gittim eşimide alıp doktor çok kızdı yazık dedi hiç bir sorun yok eşime in aşağı sperm testi ver sende olup olmadıgı ne malum dedi esim vermedi test falan koç gibi erkeğim dedi..3.ayda hamile oldugumu öğrendim sevindik düzeldi dedim...cinsiyette kız dedi allahım nasıl uçuyorum.. hakaretler basladı nasıl erkek olmazmış..eşimi kayınvalidem fitliyor... birgün kahvaltı yapıyorduk artık yeter dedim bardagı aldım bir fırlattım defol dedim sende allah korkusu yok şu halimle benimle uğrasıyorsun bitti dedim ailem gelicek seninde ailen gelicek konusup bitiricez dedim..gitti geldi annesigile bagırmıs falan.. neymiş eltim kayınvalideme diyormus söle yap oda ondan bana böyle seyler yapıyormus.. oğlunuda bu yüzden fitliyormus benimkide bana cephe alıyormus.. yalannnn elin kızına atıp olayı kapatacaklar.. hastalandım yataklara düstüm.... karnım büyüdükçe eşim kızımı sevmeye basladı karnımı oksamalar ben sana neler alırım yaparım... bu kadar strestle erken doğum yaptım kızım doğdu 2-3 gün hastanede kaldım.. o sıra ben hastanedeyken anne dedim evi toplamaya gidermisin kayın validem kaldı... eşim anneme dediki banada gömlek ütülermisin 1 tane.. annemde tabiki oglum dedi..ani doğum olunca hazırlıksız oldu..vay neymişş nasıl gömlek ütülermiş deseydim ben gidiyim ütüleyeyim... eve cıktık oğlunu fitlemiş yazık annem yemekler yapıyor.. daha kalkamıyorum eşim kalk yemekleri sen yapıcaksın annenden istemiyorum atarım anneni balkondan döverim falan gidecek..ağlıyorum ağlıyorum annemde yazık anlıyor ağlıyor10 gün zor durdu iyiyim anne dedim git sen.. zorla ağlaya ağlaya kadın gitti.. 10 gün içinde kayınvalidem eve hiç gelmedi annem gitti geldi hizmet bekliyor o kadar sinirlendimki yattım yemeklerini hazırlayıp...anladı ertesi gün gitti...sonra aradan 9 ay gecti yine bsladılar cocuk cocuk ben spirali taktırdım tab..i allahım verdi işte kızım 14 aylıkken kaymıs hamile kalmısım yılbasıydı eşime dedim cıkalım bişiler yapalım..çünkü hep ailesile kutladık..yok dedi oda neymiş ailemle yicez..bnim ailemde cagırdı ben hayır anne ona süpriz hamileliğimi sölicem dedim..annem dediki benim vay çilekeş kızım.. gittik eltimde toplandık hizmetten yemek masasına oturup yemek yiyemedik eltimle.. cay servis ettim oturdum konu üstüne konu derken..kayınvalidem döndü demesinmi ayseyi almadıgımıza gelin olarak nasıl pişman olduk eşime düsünüyormus.. cocukda kucağımda anlatamam yıkıldım... eşimde öyle dinliyor... kaynım ve ikisi basladı cocuk hanı doğur gene falan.. erkeğe hiç yakısıyormu.. dedim istemiyorum doğurmuyacağım evlilikmi var ortada...aslında hamileyim eve geldim oturdum mutfaga ağla ağla dur eşim geldi sarıldı falan bende teselli olacak hal yok.. dedim niye evlendin benimle.. olmAZ böyle bu sondu annen bitti benim için.. gercekten artık görüsmüyorum torununu gönderiyorum sevsin beni zTEN İSTEMİYORMUS...eşimede sonra hamile oldugumu söledim erkek bu sefer demeye basladılar neymiş kzımın alnında morluk varmıs eşimi yine gaza getiriyorlar..bende 3 gün önce dedimki kızımız olur bizim dedim basladı erkek kadın erkek dogurur sen doğuramazsın..dedim yapma yıllarca hasret cekenler var allahtan kork düsük tehlikemde var kanamam var sürekli..korkuyorum kızlar doktor nedenini cözemedi kurban oldugum rabbimin herhalde zoruna gidiyor bu yavrumu elimden alıcak diye...