Sustum olmadı susmadım hiç olmadı

kaynımın 1i 2 defa bosandı kızlar cekti gitti birininde yeni gitti benim gibi sabrettiler..benimde sanırım sabırım bitmek üzere ondn artık paylasmak istedim..önemli değil benim mutlu olacagım 2 cocugum olur..onunda ömür boyu arayıp bulamayacağı eş ve cocuklar olur..babamdan korkum var hasta lösemi kurban oldugum rabbim yardımcımız olsun..

ne kadar da heba ediyoruz ömrümüzü değil mi

en güzel günler akıp giderken başkaları adına "mutsuzluk" seçiyorsunuz kendinize.

reva mı ? ileride ah'lar vah'lar neye yarayacak...

hangi baba evladının el kapısında rezillik çekmesine razı olur ki

biraz önce geldi bende kuaföre gidicektim..nereye dedi kuaföre dedim ben bırakır ben alırım dedi karınında bebyle nereye dedi... hop dedim sen kendini adamdan sayma su zamana kadar sustuysam ailemden aldıgım terbiyeden sende onun zerresi yok..yanımda seni gezdirerek senin gibi adamın egosunu tatmin edemem dedim.senin yerin annenin yeri hadi bakalım nash dedim şok gecirdi.. acaba hamilelikde bana cesaretmi geldi?

eşin aranızdaki mesafeyi koruyamamış
bitane onlar yaratsın da görelimmmm
bu nasıl bir zihniyettir yarabbimmmm
siz iyi bileee sabretmişsiniz benceeee

burdan almış olmayasın :44:

karnındaki bebeyle ne işin var nette demedi mi

Senin derdini okuyunc kendi halime şükrettim...ah canım benim herkesin imtihanı o kadar farklı ki...rabbim yardımcın oldun ve bol bol dua et...dua iste.

Hiçbiri kötülerin yanına kalmaz etme bulma dünyası. ..ne insanlar var...eşini en iui sen tsnıyosun bi bam teli yokmu neyine dayanamaz???

Ya nasil insanlar var Allah'tan geleni nasil begenmezler. Belliki esinizin ailesi cok kotu insanlar. Ben oyle insanlara bunlarin icine seytan girmis diyorum.
Kusura bakmayinda esiniz ayip etmis biraz. Keske hep sizin yaninizda olsa. Belki bu diyecegim kotu algilanicak ama suan en mantikli cozum kayinvalideniz ve ailesiyle gorusmemek ya da bayramdan bayrama.
Yok mu baska bir sehre tasinma ihtimaliniz?
Allah sabir versin.
Sizin ve cocuklariniz icin surekli dua edicem.
Sakin korkmayin Allah'a dua edin. O her seyi goruyor.

Boyle insanlara cat cat cevabini vereceksin arkadasim ama kavga etmeden. Erkek evlat mi dediler Mevlam saglikli ve hayirli evlat versin cinsiyeti belirleyen erkektir diyip gececeksin. Icinde ukte kalan kiza ise; gidip isteyelim anne bu kadar icinde kaldiysa deyip dalgani geceksin. Onlar boyle dengesiz konusuyorlarsa sende dalgani gecip yuzune soyleyeceksin. Guclu duracaksin. Sen sinir olacagina onlar olsun. Acayipsinirlendim yahu! Esin icin birsey diyemiyorum ama bu kadar kolay yonlendiriliyorsa sen yonlendir basta. Bunun yollari icin de burdan ziyadesiyle tecrube edinebilirsin. Napalim ama bazi insanlara boyle davranmak gerekiyor malesef..

evladın erkeği kızımı varmiş? tamam insanoğlu nankördür iki meyveden de ister oğlum var ikincim kız olsun isterim rabbim ne verirse onada şükür ederim onu layık görmüş onu vermiş hayırlı evlat olsun demeleri lazımdi yaptıkları çok ayıp

huzursuzluk çok zor.. iyiki kızım var anneeee demesi bile beni gülümsetmeye yetiyor.. giden eltim çocuğunuda aldırdı ben bu adamı basıma bela edemem cocukla diye.. hemen basladılar erkek adam bulur kadın düsünsün onun namusu bozuldu falan.. bende dedimki dayanamadım valla kızıda erkeğide aynı insanın afedersiniz kalbi ...... olmasın dedim... istiyorki herseyi ben yapim hep bana gelsinler sabahtan aksama.. aksamda kocasının koynuna..gündüz bana gece oğluma... bende hop dedim huyuna gitmeyince oğlundan bana saldırdı... biliyor yoksa evlendiğim ilk zamanlar bilirsiniz biraz toyluk oluyor kesin elimde kalırdı...simdide baktı bana tek yapamıyor eşimin yanında yapmaya calısıyor.. bana düsmezki esim oradayken anne sus yada ne diyorsun anne..ben bir iki defa yaptım agzına payını verdim yine girdik birbirimize eşime dedim tamam sen savun beni tık yok....simdide dedim..o son baska kızı düsünüyorum dediğinde annen benim için bitti torununu görebilir..beni asla.. ayıp dedim üzül üzül..

Bunların soyları tükendi zannediyordum ben demek daha tükenmemiş. Okudum şok geçirdim resmen şu devirde evladın kızı erkeği mi olurmuş . Evrim teorisi diye bir şey var ve birileri maymun soyundan gelmiş demek ki diye iç geçirdim edepsizler. Ilk aydan kısır demek nedir ayrıca kısır da olabilir insan şu zamanda Allah vermesin bir hastalık oda . Terbiyesizler ya şu 3-4 cümleyi yazana kadar 10 sefer durdum sinirim geçsin sakinleşeyim diye aklımdan geçirdiğim her şeyi bir yazsam kesin şutlarlar beni bu siteden diye burda noktalıyorum yazımı.

bu devirde bunlar nasıl zihniyetler, gerçekten rabbimin zoruna gider de ya karnınızdakine ya da ilk çocuğunuza birşey olursa allah korusun bunun vicdan azabını taşıyabilecekler mi?

ayrıca kız doğuramamak bir eksiklikse bu kadınların değil erkeklerin eksikliği çünkü cinsiyeti belirleyen erkeklerdir.

kaynınız da sizinle doğum muhabbetimi yapıyor? gelsin kendi de başınzıda beklesin isterse siz doğururken? ne biçim cahil insanlar ne biçim bir aile allah yardımcınız olsun. uzaklaşma imkanınız yok mu başka bir ile falan gitseniz eşiniz de uzaklaşınca etkilenmez belki ailesinden?

düşük yaptım kızlar doktor zaten gebeliğimin tehlikeli oldugunu söylemişti.. eşim şuan benim gözümde katil aileside..görmek dahil istemiyorum kızımıda göstermiyorum.. fazlada muhataba girmedim hastanede sadece kayınvalideme anahtarı al git oglunun esyalarını topla bu evlilik bitti yoksa rezil edicem temiz temiz bitsin dedim.aman kuzum üzüntüden bilmiyorsun ne dediğini klasik laflar..annemde yeter dedi sensin dedi bu yuvayı bozan kızımıda torunumada biz bakarız uzak durun dedi babamda aynısını söyledi babam oradanda kovdu..burda durmanız bile sinirlerimizi bozuyor diye..eşim simdi afedersiniz g... dolanıyor affet affet bilemedim kurban olayım herseyim geeçti artık insan herseye katlanıyorda söz konusu evlat ise hersey bitiyor ve kızlar oğlum olacakmıs..psikolojimi bozdu bunlar uyuyamıyorum anlatamam mafoldum.. kendimi degersiz burusturulmus kagıt gibi görüyorum krnıma elimi dokunuyorum yokk yokk gitti..

Canımmm Allah yardımcın olsun. Bir süre psikolojini düzeltene kadar ailenle kal bence. Kendini toparladıktan sonra da umarım en doğru kararı alırsın. Kızını bu zihniyetteki insanların gölgesinde büyütmen çok zor olur. Ama bunları düşünme ve biraz kendini toplayana kadar ailenle kal.

Bir de canım insanlar 6 sayfa okuma zahmetine nedense katlanmıyor. Şimdi herkes 1. sayfada yazdıklarına yorum yapacak. Sen bu yeni durumu kopyala, ilk yazdığın yeri mesaj düzenlemesi ile düzenleyeibliyorsun, oraya kopyala.

O kdr üzüldüm ki( canım bende sorunlu birinden sorunlu bir şekilde boşandım, kürtaj oldum vs. Psikolojimi mahvettiler, daha yeni kendime geliyorum.
Anladığım kdrıyla zaten mutsuzmuşsunda ailesinden dolayı filan. Canım ya hayat güzel, çocuğunla beraber psikolojini düzelt ve önüne bak. Onlar kıçında daha çook dolanıp durcaklar.

çok gecmış olsun ALLAH o pislik kocanıda ailesınıde bildiği gbı yapsın. bu adamdan zaten ıkıncı çoçuk yapmak hatadır arkadasım. ailen arkandaysa hıç çekme derım.

Kusura bakmayın ama bu öneri çok saçma kaynanasının yanında mutlu görüntüsü yapıp içten üzüldükten sonra kaynanası kıskanmış üzülmüş ne farkeder? eline ne geçer? anca mutsuz bir hayatı yaşar durur çocukta mutsuz olur sonra niye katiller ruh hastaları sapıklar var diye gocunuruz hepsi aile içinde yaşadıklarından kaynaklı.. en güzeli adam gibi karşına alıp konuşması eşinle biticeksede bitsin evlilik hatta bitsin! hazır aileside arkasında kimisinin oda olmuyor gerekirse işe girer ne var yani ah ah... sonra evliliğe karşı olunca bana laf söylüyorlar her şey ortada adam gibi adam ne kadar kaldı ki? kimisi karısından korkar kimisi anasından ne diyim ki.....

Allahım, hikmetinden sual olunmaz ama böyle pislikleri niye yaratırsın.

Arkadaşım hiç kusura bakma (yada bakarsan bak) eşine pislik dedim ama sonuna kadar hakediyor kanaatimce. Hayvan herif.

Canım Allah sabır versin,okurken sanki kendim yaşamış gibi oldum.Allah bildiği gibi yapsın böyle kv'leri.Yanlarına kalmaz zaten,biraz sürünsün boşver sen kafa dinle.Başka türlü yola gelmez eşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…