Sustum olmadı susmadım hiç olmadı

yatağını yastığını attım salona eve geliyor konusmuyorum kızımla konusuyor..kavga cıkarmaya calısıyor dedim seninle uğrasamam artık yeter.. ev benim cıkıp gidecekde sensin.

Dua dua dua...Kalpleri evirip çeviren Allah bu zalimlerin de hakkından gelir elbet.Kalkabilirsen teheccüde kalk.Burdan abuk subuk konuşanlara da çok takılma.Bekara karı boşamak kolay nasılsa.

sizin gibiler alismis zaten esi ve ailesi tarafindan itilmeye,ezilmeye hor görülmeye,asagilanmaya..
ne desek bos,cekin cekebildiginiz kadar.Mutsuzsa ayrilip kendi basina yasamak ayip,gunah ya da cok zor!!
pehhhhhhhhhh...

yatağını yastığını attım salona eve geliyor konusmuyorum kızımla konusuyor..kavga cıkarmaya calısıyor dedim seninle uğrasamam artık yeter.. ev benim cıkıp gidecekde sensin.

2 çocuk yaparken aklınız nerdeydi diyesim geliyor kusura bakmayın sizin gibi insanları anlamak zor

Valla onlar erkek erkek dedigi zaman , donup sende erkek dogurdugunumu saniyosun derdim.
esini kimseye karsi savunamayan erkek degildir zaten..

ne diye cekiyosun dertlerini , rest cek ve otur...
boyle sacmalikmi.olur yaaa , helle kaynina ne oluyorki.dogur diyor ooun basinami kalmis dogurmak...
Erkek adam boyle seylerlemi ugrasir ya.. otur adam akilli konus rest cek.. ve böyle bir adama.ne diye 2. Cocugu yaptinki

spiralim kaymış..doktor baktı üstelik adetli bile değildim aldıklarında ağrı ile gittim.. hamilelik var gibi 1 hafta sonra gel değilsen adetli şken tekrar takarız tamam dedim hamile cıktım.. ben katil değilim kendi canımdan bir parcayı öldürecek kadar..

üzücü...............................

Dua dua dua...Kalpleri evirip çeviren Allah bu zalimlerin de hakkından gelir elbet.Kalkabilirsen teheccüde kalk.Burdan abuk subuk konuşanlara da çok takılma.Bekara karı boşamak kolay nasılsa.

Evlilik mutlu olmak icin yapilan bir şeydir...

Kus beyinli erkekleri çekmek, tatmiin etmek için değildir...

Teheccude kalakacakmis.. Akli olmayan kocaya akil mi gelecekmis öyle yapinca...

Pes ya.. Sizin gibi küçük kadinlarr yüzünden erkekler böylesine çirkin bencil hasta ruhlu.

Sizin gibi dusunen kadınlar anne olup oglan cocugu yetiştirmeye kalktigi için akilsiz tonla erkekvar bu ddünyada..

Allah bizi sizin gibi kafada olan insanlardan ve ailesinden korusun

aLLAH DUSMAN BASINA VERMESIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM YA

ölümlü dünya be güzelim kimi kaynanadan kimi kocadan kimi ikisinden kimi çocok hasreti çeker kimi de beklenmedik gebelikle sınanır bence ALLAH tarafından imtahandasın çünkü herşey üst üste geliyo kaynananı boş ver iyibişe olsa adı daha güzel olurdu eeee kocanı kim yetiştirdi canım ondanda fazla birşey bekleme kaynanı savunucak sen çocuklarınla mutlu ol canım kocanda artık bıkmıştır arada kalmaktan annesi ne yapsa kuruyacak bu böyle kocanında suyuna git çatlasın kaynanan eltin kocana kızsan bile onun yanında bal kaymak ol kaynananın zoru senle degil gelinle yani kim olsa ögle olucaktı canım erkek dogursan sarışın ister sarışın dogursan esmer ister yaranamazsın canımm takma kaynanadan muzdarip biri olarak diyorumki boş ver giyin süslen çocugunu da süsle kocaylada yalanda olsa yaglı balıl ol Allahınada sıgın çatlat kaynanı karnındaki çocuguda üzme kızınıda üzme

konuyu neden yarım yalak okurlar anlamam
KONU SAHİBİ KORUNUYOR ZATEN AMA SPİRALİ KAYMIŞŞ
o şekilde hamile kalmış
kızın derdi yetiyor
bide bizim üyeler hop konu sahibinin tepesine biniyor
yapmayın arkadaşlar ya

O cahil kocanla kayınvalidenin önüne bir biyoloji kitabı atta öğrensinler cinsiyeti kim belirliyormuş.

Yıl olmuş 2014 hala cinsiyete göre evlat ayrımı oluyor ya insaf

Sende böyle bir eşe hala çocuk doğur ,çocuklara yazık günah.

Kendini ezdirme hakkını savun demek abuk sabuk konuşmak olmuş. Duy da inanma!
Allah kuluna hakkını aramasını ve mazlumu savunmasını emreder. Dua her zaman için var. Sadece dua et demek akıl vermek değil ezikliktir.
Vicdansız, Allah korkusu olmayan, cahil insanların egosu tatmin olsun diye kadına tek diyebileceğiniz "teheccüde kalk". Pes..
Bu kadın insan yetiştiriyor insan. Ve şu anda küçük bir çocuk huzursuz bir ortamda, sağlıksız anne baba diyaloğuna şahit oluyor zaten. Görünüşe göre yeni yavrusu da öyle olacak.
Bekar değilim ama eşim ve ailesi tarafından insanlıktan uzak muamele görüyorsam çok da kolaydır boşanması.

Konu sahibi arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun. Zira baş edecek gücün kuvvetin yok anlaşıldığı gibi. Allah eşinin kalbine iyilik, sana da cesaret versin inşallah.

Bu adamada kadınada ne kadar anlatırsan anlat cinsiyeti erkeğin belirlediğini, onlar kulaklarını tıkarlar emin olun.
Ben koç gibi erkeğim diyip test yaptırmayan adamdan anlayışmı bekliyoruz.

Peki kendi ailen ne diyor bu durumlara haberleri var mı?

Ayrılmayı hiç düşünmedin mi peki merak ettim? Ne mezunusun mesleğin var mı?

Allah yardımcın olsun, eşine ve ailesine de akıl fikir versin.

Bu devirde böyle cahiliyet. Evli olduğun kişi zaten baş cahil. 2. çocuğu bilerek yapmamışsın o yüzden ona birşey diyemiyorum. Ama bu aileyle ömür geçer mi bir düşün istersen. Çocuğun cinsiyetini erkeğin belirlediğini bilemeyenlerin kim bilir daha ne cahilce düşünceleri ve davranışları vardır. Yapacağın şey belli. Ama ısrarla devam etmeyi seçersen de Allah sana sabır versin ne diyelim

böle insanlara çocuk c sini hasret bırakacaksın aslında
ne erkek düşkünü insanlar sanki kadının elinde
valla pesss iyi sabır etmişsinnnn
kocana da pess erkegin kralıymışşşş
ayyy sinir oldum valla

Neden sustunuz???
1 aylık evliyken "kısır" dediklerinde??
Kızın olcağınız duyup hakarteler ettiklerinde?
Doğumdan sonra loğusayken anneni kovduklarında?
Kocan sana hakaretler ettiğinde?
Kayınvaliden o kadar terbiyesiz laflar ettiğinde???
Neden sustunuz neden?????

Annenizin dediği gibi kaderim buymuş dediniz elbet,dediniz de ,böyle aileye 2.çocuk doğuruyorsunuz....
Yazık çocuklara,allah sağlık sıhhat versin elbet ama size de akıl fikir versin...

Bu kadar susmak niye Allahınızı sewerseniz..
Eşinize karşı hala aşk sewgimi duyuyorsunuz da aşkınızdan sewginizden mi susutunuz bu kadar..
Çok zor yaşadıklarınız gerçekten..
Allahın işine karışılmaz ama, böyle kaynanaların Allah tez zamanda canını alsın diyorum..
Eziyetten başka bişi değil şu an o kadın sizin hayatınızda ki yerii..
Bebek aldırmaya çok ama çok karşıyım, ama bazen inan mecbur bırakıyorlar çünkü haketmiyorlar..
Eğer boşanırsam çocuğumu bana göstermez diye mi korktunuz bu kadarda sustunuz..
Tamam arada sesinizi yükselttiğinizde olmuş, yarı geldi mi tepkinizi de göstermişsiniz fakat eşinizin sizi ve
çocuğunu kaybetmenin acısını yaşatmanız lazımdı.. Yanii gözünü korkutmanız lazımdı..
Kıymet görmediğiniz bi ewde daha ne kadar yaşayacaksınız yapmayın bunu kendinize ne olur..
Şu an ikinciye hamileyim dediniz ve kanamam war dediniz..
Yiyecek ekmeği varsa o yawrunun kanamanda olsa rabbim onu koruyup kollar..
Her şeyde bi hayır wardır öyle düşün..
Ama ben senin yerinde olsam daha fazla çekmezdim. Ailemin ewinde huzurlu kocasız oturmayı tercih ederdimm..
Kafam rahat olurdu en azından..

Size çok lafım var... diyemiyorum!
Eşinize ağır sözler yazasım var, elim varmıyor..
Kayınvalideniz ise yattığı yeri bilmeyecek...

Sizin hiç mi kendinize güveniniz yok? Nasıl izin veriyorsunuz sizi bu hale sokmalarına..
Neden ağzınızı açıp vermiyorsunuz hakkettikleri cevabı! Öyle kadına çocuk mu yollarım ben..
Bi yürüsün gitsinler allahaşkına bu ne ya....

Son düzenleme:
1. ayında sana kısır diyen aileden ne beklersin

ayrıca dr. gittiğinde ben koç gibi erkeğim test yaptırmayacağım diyen adamla da evli kalamazdım kusura bakmayın

annen seni çile çek diye doğurmadı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…