Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

ya benim ayran detoksu giiti maleseff :KK43::KK43::KK43:
dünden bu yan a raporumu veriyorum hazır ol
eve gidince galiba ögleyin yemek yemedigimden açıktım yarım portakal yedim sonra sofrayı kurduk 2 kepçeden az tarhana çorbası 2 parça yumurta ile kızartılöış ve yogurtlanmış karnıbahar yemek yerkende dolu dolu degilde normal yemek yer gibi 4 veya 5 kaşıktı galiba domatesti taze börülce yemegi.sonrası vahim :)akrabamız umreye gidecekti ona ziyarete gittik orda şekersiz çay içtim elma portakal birazda kuruymş yedim abooo ne çok şey yemişim ben yaa :44::44::44::44:

sabahtaa şekersiz çay.1 dilim from etimek-1 yumurta-yarım kibrit kutusundan daha az peynir çatalın ucuylada lor peynir:KK56::KK56::KK56:

bu arada akşam sporumu yapamadımm yorgun geldimm:KK50::KK50:

bide ayran detoksu için iki günlük malzeme hazırlamıştım bugün sabah kahvltımı ayran detoksuna göre yaptım bir günlükte olsa detoksu yapacagım artık:44::44::44:

Sıkma canını birsey olmaz canım.. Ayran detoksu nasıl oluyor?
alıntı yaparak cvp vreyim tatlım soruna:KK42:

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

slm canım nasılsın nasıl gidiyor .. bu gün kilo çizelgemi düzenledim 105 le başladığım diyete 94 le devam edıyorum bu sabah 93 900 gördüm benim için çok iyi bişey bu etraftan farkedilmek, eşimin destekleri çok mutluyum çok :KK9::KK9: bir anönce dosanlı rakamları unutmak istiyorum :KK34:

slm canım nasılsın nasıl gidiyor .. bu gün kilo çizelgemi düzenledim 105 le başladığım diyete 94 le devam edıyorum bu sabah 93 900 gördüm benim için çok iyi bişey bu etraftan farkedilmek, eşimin destekleri çok mutluyum çok :KK9::KK9: bir anönce dosanlı rakamları unutmak istiyorum :KK34:

tebrikler cnmmmm evet farkedilince daaha çok mutlu oluyorsunn

alıntı yaparak cvp vreyim tatlım soruna:KK42:

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

Peki sen denedin mi?
Bende yapabilirim heralde, ben sadece ayran iciyorsun sanmıstım. Bunun icinde birsürü sey var.. Haftaya deneyim bakalım merak ettim :KK1:
Bu arada tesekkür ederim canım.

Peki sen denedin mi?
Bende yapabilirim heralde, ben sadece ayran iciyorsun sanmıstım. Bunun icinde birsürü sey var.. Haftaya deneyim bakalım merak ettim :KK1:
Bu arada tesekkür ederim canım.
rica ederim canım bu sefer tam anlamıyla uygulayamadım ama bundan özce bir kez daha yapmıştım 1 kilodan fazla vermiştim:KK52::KK52::KK52:

günaydın kızlarrr

dün akşam 4 kaşık kadar pilav yanında bezelye ve taze börülce yemegi yedim sofra düzeni oldugu için kaç kaşık sayamadım ama çok kaçırmadım:) he bide gidnce sütlü irmik tatlısı yapmışdım ondan yedim bi parça
sonra çay demledim tabi şekersiz çay çok şükür çaydaki şekeri hayatımdan çıkardım yanında çok az gerçekten az çekirdek çıtladım :))

sabahta 4 zeyrin
şekersiz çay
1 dilm kepekli etimek
yarm kk kadar peynir
ve birazda lor peynir ve yumurta:KK17::KK17::KK17:

X