- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- Konu Sahibi suskunprenses
Canim sucugun da light ini al ben aldim vallasabah bir dilim kepekli etimek
k.k. kadar peynir
4-5 yşl zeytin
bbide sucuk
yanına şekersiz çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sucugun da light ini al ben aldim vallasabah bir dilim kepekli etimek
k.k. kadar peynir
4-5 yşl zeytin
bbide sucuk
yanına şekersiz çay
Canim sucugun da light ini al ben aldim valla
alıntı yaparak cvp vreyim tatlım sorunaSıkma canını birsey olmaz canım.. Ayran detoksu nasıl oluyor?
Süper bencede en iyisi 21:
slm canım nasılsın nasıl gidiyor .. bu gün kilo çizelgemi düzenledim 105 le başladığım diyete 94 le devam edıyorum bu sabah 93 900 gördüm benim için çok iyi bişey bu etraftan farkedilmek, eşimin destekleri çok mutluyum çok bir anönce dosanlı rakamları unutmak istiyorum
çizelgemi düzeltememişim bidaha denim
alıntı yaparak cvp vreyim tatlım soruna
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
rica ederim canım bu sefer tam anlamıyla uygulayamadım ama bundan özce bir kez daha yapmıştım 1 kilodan fazla vermiştim
Peki sen denedin mi?
Bende yapabilirim heralde, ben sadece ayran iciyorsun sanmıstım. Bunun icinde birsürü sey var.. Haftaya deneyim bakalım merak ettim
Bu arada tesekkür ederim canım.
rica ederim canım bu sefer tam anlamıyla uygulayamadım ama bundan özce bir kez daha yapmıştım 1 kilodan fazla vermiştim
acıkmıyorsundur heralde bunu yiyince, tadı nasıl ki canım?