- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- Konu Sahibi suskunprenses
Arada iş yerinde çayla birlikte kek verdiler onu yedimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menüde elma varr
afiyet olsun canım birtane mi yiyorsun ögünde?
yok canım dyet lisyesine göre sadece sabah kahvaltısı yapıyorsun sonra 1.gün 1kilo 2.gün 1.5 kilo 3gün 2 kilo 4. Gün 1 kilo 5.gün 1.5 k,lo 6.gün 2 kilo yiyorsun ama ben bu şekilde yapmıyorum canım 5 kilo elma aldım.sabah kahvaltımı diyettreki gibi yapıyorum ögleyin işte oldugumdan elmalarımı yiyrbiliyorum2şer saat arayla bnm için sorun akşam akşam sofraya oyurmayınca hasta olcn diye babam kızıyo bende onların gözünü dolduracak kadar ya çorba içicem yada biraz sebze yemegi şeklinde yapcm artık
Canim sadece elma yemen saglikli olmayabilir iyi dusunyok canım dyet lisyesine göre sadece sabah kahvaltısı yapıyorsun sonra 1.gün 1kilo 2.gün 1.5 kilo 3gün 2 kilo 4. Gün 1 kilo 5.gün 1.5 k,lo 6.gün 2 kilo yiyorsun ama ben bu şekilde yapmıyorum canım 5 kilo elma aldım.sabah kahvaltımı diyettreki gibi yapıyorum ögleyin işte oldugumdan elmalarımı yiyrbiliyorum2şer saat arayla bnm için sorun akşam akşam sofraya oyurmayınca hasta olcn diye babam kızıyo bende onların gözünü dolduracak kadar ya çorba içicem yada biraz sebze yemegi şeklinde yapcm artık
bu aileler hiç anlamıyo zaten hasta olucan diyolar yemek yemeyince yada az yiyince şişman olunca daha çok hastalık riskimiz var hemde kesin çözüm olabilecek türden hastalıklar
rahat bırakın herkes istediğini yapsın yaaa
Canim sadece elma yemen saglikli olmayabilir iyi dusun
günaydınn günlükcümm
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir
bir çay kaşıgından azda bal
bu arada dün tartıda sabah aç karnına 65.60 dü bugün yine sabah aç karnına 65.20 400 gr sadece
cizelgende 65 gözüküyor canım, kilo mu almıssın yani?
SEVGİLİ GÜNLÜGÜMM
işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu k
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek
BİDE SPOR OLARAK DÜN GECE YARIM SAAT MEZDEKE VE ORTANTAL MÜZİK EŞLİGİNDE OYNADIMM BAYADA İYİ OLDUU OHHHH SEFAM OLSUNN YNDAN YANDANN
HE BU ARADAA DÜN 65.20 GÖRTERENN TARTIM BUGÜM 65.00 GÖRTERDİ GRAM GRAM DÜŞÜYO RESMEN YAA NEYSE BUNADA ŞÜKÜR DEMİİİ