Evet biraz zor olucak ama yardıma birilerini toplarım artık napıyım.nEDEN SENDEMİ TAŞINACAKSIN DİYE SORDUN DİĞER TAŞINAN KİM
yok annenlerde tasindi ya :)
ben gecen sene tasindim aman iyiyimm burda simdiki sorun camlarda bocek aglari cok oluyo ve gecen kis bizim evde isinmadi kalofer sorunu vardi bu kis bakalim nasil olacak olmadi bize yine yol gorunur :26:
Evet yaa alışamdaım hala çok zor geliyor.Hergün görüyordum şimdi çok özlüyorum hemde en çok ihtiyacım olduğu zamandaneyse belki onlara yakın ev bulurum yine.Örümcek ağlarına çözüm bulamadın dimi deve kuşu yumurtasımıydı neydi bir topikin vardı senin oradan hatırlıyorum ama ne oldu yumurta bulamadınmı?
Aneyle konuştum geldim
hayirlisi mervem vardir elbet vakti zamani benide bi ates basti adetim yaklasti ya of daraliyorum...Az önce gebelik testi yaptım
Geçen hafta adet olmuştum ama belki üstüne görmüşümdür dedim
Ne yapayım umut dünyası işte
Ama fıss çıktı tabi negatif
Ben hamilelik takvimi yapacağım kendime acayip canım çekti
hayirlisi mervem vardir elbet vakti zamani benide bi ates basti adetim yaklasti ya of daraliyorum...
anana icinimi doktun onlarada gittinizmi:26:
İyi yapmışsın vazgeçmekle patlıyormuş demek bende korkardım şahsenyumurta patliyomus filan diye okuyunca geri durdum bide evin icinde gelmiyorlar ama disardanda camlarin onu agli duruo sanki pasakliymisim gibidaha dun temizledim bugun yine yapmislar bide bir suru oldurmerk zorunda kaldim
Hoşgeldin canım.Bende hergün tel de konuşuyorum ama yetmiyor anlat anlat bitiremiyor insan.Aneyle konuştum geldim
Canım benim inşlalah pozitif çıktığı zamanlarıda görüceksin.Az önce gebelik testi yaptım
Geçen hafta adet olmuştum ama belki üstüne görmüşümdür dedim
Ne yapayım umut dünyası işte
Ama fıss çıktı tabi negatif
Ben hamilelik takvimi yapacağım kendime acayip canım çekti
Tamam şekerim eşime söyleyeyimde verişiriz numaralarımızı birbirimize
bunada sukue hic gondermemesinden iyidir..tamam sen sor esine izin vermezsede caniniz sagolsun :)Hee içimi döktüm şekerim ne yapayım annemgilde sadece 2 gece kaldık fazlasına izin vermediler
İyi yapmışsın vazgeçmekle patlıyormuş demek bende korkardım şahsenAma nasıl o kadar çok örümcek var çok ilginç bir yermiş orasıda.
Hoşgeldin canım.Bende hergün tel de konuşuyorum ama yetmiyor anlat anlat bitiremiyor insan.
Canım benim inşlalah pozitif çıktığı zamanlarıda görüceksin.
bunada sukue hic gondermemesinden iyidir..tamam sen sor esine izin vermezsede caniniz sagolsun :)
canim burda yesillik cok hayvanlarda var inek filan
Aynen ya bide benim kız kardeşim felan yok bi annem varİyi yapmışsın vazgeçmekle patlıyormuş demek bende korkardım şahsenAma nasıl o kadar çok örümcek var çok ilginç bir yermiş orasıda.
Hoşgeldin canım.Bende hergün tel de konuşuyorum ama yetmiyor anlat anlat bitiremiyor insan.
Canım benim inşlalah pozitif çıktığı zamanlarıda görüceksin.
Aynen ya bide benim kız kardeşim felan yok bi annem var
Allah onu başımdan eksik etmesn yokluğunu göstermesin canım annemin
MASSALLAH teyzesi yesin onu INSALLAH o gunleride goruruzAY çook tatlı şuna bak annesi yesin yavrumm şuna bak ne tatlııı
ay cekirgeyle anim var anlatmistim sankiBizimde mutfak camına yakın ağaçlar var geçen gün dev bir çekirge girmiş eve.
Normalde korkardım.Ama çok üzüldüm haline
benim kediciğim hayvanın iki bacağını koparmış
Ama ölmemiş hala canlıydı kedide oynuyordu onunla zavallı kimbilir ne kadar canı yandı.
:26::26::26:
AMINNNNAynen ya bide benim kız kardeşim felan yok bi annem var
Allah onu başımdan eksik etmesn yokluğunu göstermesin canım annemin
bunada sukue hic gondermemesinden iyidir..tamam sen sor esine izin vermezsede caniniz sagolsun :)
canim burda yesillik cok hayvanlarda var inek filan
MASSALLAH teyzesi yesin onu INSALLAH o gunleride goruruz
ay cekirgeyle anim var anlatmistim sankibide bizim altta komsunun boydan boya balkonda kus kafesi var galiba :26:
AMINNNN
Kız bu evlilik ne zormuş yemin ederim
Demirden leblebiymiş
Rabbim beterinden esirgesin
Ama insanları memnun etmek nede zor
Tamam kız izin verir o zati