Survivor bitti sohbete devam

En iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.:KK34:

Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.

Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.:KK49:

İnşallah en yakın zamanda Allah sizede nasip etsin :KK19:
Evet en son hastaydı canım yoğun bakımda diyodun
Aaa dur dur o zaman midem bulanıyo felan diyodun ama doktora gittiğinde gebelik yok dmeişti demi
amin inşallah bakalım bekliyoruz vakit gelmedi demekki evlat sahibi olmak için
kiz normalde elini surmez birseye bana surpruz yapmis 12 saat temizlik yaptim diyo geldigimde banyoyu bitirmisti iste her yeride piril piril yapmis iste elinden geldigince :KK16:

Kız temizlkçimi tutmuş yoksa :KK53: hey gidi süper bi sürpriz ama

Tiwim gördün demi bengisuda hamileymiş hemde 8 haftalık
Başka varmı tanıdık arkadaşlar arasında hamile olan?

Valla çok sevindim ya lovely Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım ya nasılsın peki bulantın felan varmı?
Tedavi mi gördünüz doğal yoldan mı oldu?

Sağol canım amin.İnşallah bende sizlere sevinicem yakında Allah ın izniyle.:KK19:
Bulantım sabahları oluyor.Bugün 08:30 da uyandım mesela bulantım olduğu için birşey yiyemedim.14:30 a kadar aç oturdum iyice bitkin düşüyorum açlıktan ama canım istemiyor.Eşime zor yemek hazırlıyorum berbat geliyor yemeklerin kokusu.Ama kusmam yok sadece bulantı var.İşte beslenmeiyorum onun dışında bir sorun yok.

Doğal yoldan oldu.
6 ay yumurta takibi yapılmıştı
birsürü iğne ilaç
İkli negatif aşılam sonrası ara vermiştik.
3 ay kadar oldu hatta ben işe girmeyi düşünüyordum.
1-2 yıl sonra tüp bebek yaptırırız diyordum.
Bir yıldır tedavi sırasında her ay hüsranla sonuçlanınca çok ağlayıp yıpratmıştım kendimi
Artık düşünmiycem dedim.Ve bir süre kendimi bu fikirden uzak tutabildim sanırım.

Kayınpederim vefat edince de zaten hiç bebek düşünemez olduk yani kafamız boştu.

Ama ben rüyamda 3 kez hamile olduğu gördüm ve 3 aydır unuttuğumu sandığım bebek fikri aslında kafamdan hiç çıkmamış meğer bunu anladım.Yeniden başa sardık ağlamalarım başlamaıştı kendimi berbat hissediyordum mutsuzdum.Eşime bu ay 3. aşılamayı deneyelim dedim.ama mümkün görünmüyordu maddi açıdan.tam bu en yanlız ve çıkmazda hissettiğim zamanda adetim 3 gün gecikmişti ve test yaptım işte böyle rabbim sonunda yüzümüzü güldürdü eşimin babasını kaybettiği bu dönemde ve benim en mutsuz olduğum zamanda geldi mucizem.

Son düzenleme:
Aaa dur dur o zaman midem bulanıyo felan diyodun ama doktora gittiğinde gebelik yok dmeişti demi

yok kiz temizlikci cagirsa camlarida sildirirdi:KK9:
Tiwim gördün demi bengisuda hamileymiş hemde 8 haftalık
Başka varmı tanıdık arkadaşlar arasında hamile olan?

bengisuyu tanimiom ama senin izini surerken okudummm sevindimmm :KK16:
baska kimse yok galiba simdilik:26:

Evet hastabedeydi.Bir hafta hastanede kaldı sonra eve çıkardılar bir haftada evde yattı ve sonra kaybettik.O zaman hamile değildim kayınpederimin vefatından iki hafta sonra son adetimi oldum zaten.Ondan sonra olmuş ne olduysa.Zaten o ay içinde iki kez oldu yanlış hatırlamıyorsam o ikisinden birinde tutumuş.

Tivitim eşine mahşallah diyorum.Ne güzel süpriz.Benimkide geçen hafta evi süpürdü sağolsun ama görmelisin nasıl süpürdü

:KK30::KK30::KK30::KK30:

Süpürgeyle halıyı okşuyor sanki ben süpürünce halının üzeri yol yol oluyor o kadar bastırıyorumki süpürürken halının canına okuyorum.Ama eşim benden güçlü olduğu halde halıyı okşar gibi süpürdü:KK1::KK1::KK1:

Anlayacağın elinden pek iş gelmez.
Yakın zamanda ev taşıyıcaz diyorum mutfak dolapları camlar kapılar işin zor ödü patlıyor harbiden ya ben yandım diyor.:KK53:

Evet hastabedeydi.Bir hafta hastanede kaldı sonra eve çıkardılar bir haftada evde yattı ve sonra kaybettik.O zaman hamile değildim kayınpederimin vefatından iki hafta sonra son adetimi oldum zaten.Ondan sonra olmuş ne olduysa.Zaten o ay içinde iki kez oldu yanlış hatırlamıyorsam o ikisinden birinde tutumuş.

bak 2 kereden birinde tutmus demekki yeterki rabbim ol desin:KK16:

Bengisuyu bende tanımıyorum am tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Tivitim eşine mahşallah diyorum.Ne güzel süpriz.Benimkide geçen hafta evi süpürdü sağolsun ama görmelisin nasıl süpürdü

:KK30::KK30::KK30::KK30:

Süpürgeyle halıyı okşuyor sanki ben süpürünce halının üzeri yol yol oluyor o kadar bastırıyorumki süpürürken halının canına okuyorum.Ama eşim benden güçlü olduğu halde halıyı okşar gibi süpürdü:KK1::KK1::KK1:

Anlayacağın elinden pek iş gelmez.
Yakın zamanda ev taşıyıcaz diyorum mutfak dolapları camlar kapılar işin zor ödü patlıyor harbiden ya ben yandım diyor.:KK53:

kiz bizimkide iste bir erkek evi ne kadar temizleyebilirse oyle temizlemisdir ama geldigimde ev temizdi yani bazi yerlerin tozunu almis bazilarini almamis ama olsun o kdarda tost makinesini yagli birakmistim onuda temizlemis piril piril yapmis bide ballandira ballandira anlatiyo bide benim temizligime laf ediyo kose bucak temizlemis oyle diyo:KK53:

kiz bizimkide iste bir erkek evi ne kadar temizleyebilirse oyle temizlemisdir ama geldigimde ev temizdi yani bazi yerlerin tozunu almis bazilarini almamis ama olsun o kdarda tost makinesini yagli birakmistim onuda temizlemis piril piril yapmis bide ballandira ballandira anlatiyo bide benim temizligime laf ediyo kose bucak temizlemis oyle diyo:KK53:

Ohhh karısına jest yapmış ne güzel.Yine iyi yapmış.

Tivitim canımcım merve gitti galiba bizim diğer topike gelmek istermisin kalabalık bayağı.Meggilin topikine gel.

X