Survivor bitti sohbete devam

siz burdamısınız aceba lovely canım benim 5 dakikalık işim var duş alacağım
Üstüm başım yemek koktu bugün

Tamam canım sen al duşunu burada olursam görüşürüz olmazsam iyi gecler sana yarın gelirim ben yine.

Eşimi bekliyorum bende o işe gittiği için önemli olan onun uykusunun gelmesi o ne zaman yatarsa bende o zaman

Duşumu aldım geldim bile
Şuan bornozluyum
Çok seksiyim ama kocam yok malesef

varmi bulantilarin :26::26:

Evet özellikle sabah çok oluyor bugün mesela 08:30 da kalktım sağlık ocağına gidecektim neyse o yüzden erken kalktım canım birşey yemek istemedi midem bulandığı için öğlen 14:30 a kadar öyle aç bekledim önceki akşamda 18:30 da yemiştim yemeği artık iyice bitkin düşünce zorla yedim bişeyler.

Aslında bezen birden canım birşey çekiyor o an onu yapıp yersem yiyebiliyorum onun dışında herşeyin kokusu kötü geliyor.

Duşumu aldım geldim bile
Şuan bornozluyum
Çok seksiyim ama kocam yok malesef
bi su dokup geldin herhalde ay ben bi wc ye gidiom

ayy oyle bekletme ya ye birseyler bebek icin en azindan zorla zayif dusmeyin sonra

bi su dokup geldin herhalde ay ben bi wc ye gidiom

ayy oyle bekletme ya ye birseyler bebek icin en azindan zorla zayif dusmeyin sonra

Hafta ortası dr. agidicem belki ilaç verir bulantım olmazsa inşlalah bir düzen oturtucam beslenme ile ilgili.

Öptüm canlarım iyi geceler.

Üstümü giyinmem daha uzun sürdü
Hemen bi saçımı şampuanladım bide köpüklendim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…