Kız ben anladım zaten bi elime aldım ekranında çizik var
aşkım bu ikinci el dedim oda yok dedi
Kayınbabam söyledi sonra ikinci el diye
Getirmeyecektikte aslında diyo bide
Ama ne güldümm ohhh
Canım nickini kısaltmışsın iyi olmuş ben biran başkası sandım ahanda bir tiwiti daha çımış hemde senin avatarınla dedim ama senmişin
ne zaman dondunde ne zaman misafir geldi kim geldi...
bende dun camlari filan sildim iste...
iyi ozaman kalsin demi boyle
hahahaah alem insanlar ya
begenmene sevindimm canim bende senden bahsettim simdi merveye nasilsinn bebisin nasil
bismillah diyeydin..Dün geldik işte bugünde eşimin iş arkadaşları geldi iftara yemeklerini yediler işe gittiler
Kalsın kalsın böyle daha iyi sade işte
Bayram temizliğimi yaptın kız
Herkese merhaba direk pat diye giriş yaptım
Tiviticm saçların ne opldu renk değiştiricekmisin akmaya devam ediyormu
Sağol canım iyiym çok şükür şimdilik herşey yolunda.Bayram sonrası dr. kontrolüm var.Kulaklarım çınladı zaten geldim bende.
Ben bunlara küser gibi yaptım işte ama baya zoruma gitti
Bana bir şey getirmediler diye
Kayınbabam bana altın yüzük aldı sonra dayanamadı
Aaaaaaaaaaaaaaaaa şuan şoklardaYIm yemin ederim lovely hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bismillah diyeydin..
yok kiz ne bayrami evde yoktum ya aslinda esim ben gelmeden evin her yerini temizlemis,
bende cam mam sildim iste.-.
saclarim simdilik boyle kalacak canim aksin bakalim nereye kadar akacaksa...
hosgeldinnnn
Ooooo vay vayyyy maşallah ne şanslısın kızzz
Güzel temizlemişmi yaa
ama öyle bişey yapması bile ne kadan güzelll
mutfak dolaplarinin icini bile temizlemissagolsunnn mutlu etti beni
kiz demin yazdim ya zaten sana okumuyonmu yazdiklarimi
En iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.bismillah diyeydin..
yok kiz ne bayrami evde yoktum ya aslinda esim ben gelmeden evin her yerini temizlemis,
bende cam mam sildim iste.-.
saclarim simdilik boyle kalacak canim aksin bakalim nereye kadar akacaksa...
hosgeldinnnn
Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.hadi hayirlisi olsun INSALLAH darisi basimiza
Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.Lovely canım nerelerdesin sen nasılsın iyimisin neden topiğe gelmiyorsun artık
Aaaaaaaaaaaaaaaaa şuan şoklardaYIm yemin ederim lovely hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kız ciddimisin nerden icap etmiş
Hey gidi yaa bizimkide bir bardak su getirmez
Seninkide amma becerekliymiş haa
En iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.
Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.
Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.
İnşallah en yakın zamanda Allah sizede nasip etsin