Evet en son hastaydı canım yoğun bakımda diyodunEn iyisi doğru düşünmüşsün akacağı kadar aksın üzerine boyayacağın renkte daha güzel tutar o zaman.
Sağol canımmm.İnşalalh Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu tatmayı.
Benim biraz uzun hikaye kayınpederim vefat etti.Bir süre ondan yoktum ortalarda.Üzerine birde annemlerin taşınma işi çıktı.İnterneti ortak kullanıyorduk iptal oldu vs. derken yeniden internet bağlattık ve dönüşüm muhteşem oldu tek gelmedim.
İnşallah en yakın zamanda Allah sizede nasip etsin
kiz normalde elini surmez birseye bana surpruz yapmis 12 saat temizlik yaptim diyo geldigimde banyoyu bitirmisti iste her yeride piril piril yapmis iste elinden geldigince
Valla çok sevindim ya lovely Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım ya nasılsın peki bulantın felan varmı?
Tedavi mi gördünüz doğal yoldan mı oldu?
yok kiz temizlikci cagirsa camlarida sildirirdiEvet en son hastaydı canım yoğun bakımda diyodun
Aaa dur dur o zaman midem bulanıyo felan diyodun ama doktora gittiğinde gebelik yok dmeişti demi
amin inşallah bakalım bekliyoruz vakit gelmedi demekki evlat sahibi olmak için
Kız temizlkçimi tutmuş yoksahey gidi süper bi sürpriz ama
Tiwim gördün demi bengisuda hamileymiş hemde 8 haftalık
Başka varmı tanıdık arkadaşlar arasında hamile olan?
Evet en son hastaydı canım yoğun bakımda diyodun
Aaa dur dur o zaman midem bulanıyo felan diyodun ama doktora gittiğinde gebelik yok dmeişti demi
amin inşallah bakalım bekliyoruz vakit gelmedi demekki evlat sahibi olmak için
Kız temizlkçimi tutmuş yoksahey gidi süper bi sürpriz ama
Evet hastabedeydi.Bir hafta hastanede kaldı sonra eve çıkardılar bir haftada evde yattı ve sonra kaybettik.O zaman hamile değildim kayınpederimin vefatından iki hafta sonra son adetimi oldum zaten.Ondan sonra olmuş ne olduysa.Zaten o ay içinde iki kez oldu yanlış hatırlamıyorsam o ikisinden birinde tutumuş.
bak 2 kereden birinde tutmus demekki yeterki rabbim ol desin
Tivitim eşine mahşallah diyorum.Ne güzel süpriz.Benimkide geçen hafta evi süpürdü sağolsun ama görmelisin nasıl süpürdü
Süpürgeyle halıyı okşuyor sanki ben süpürünce halının üzeri yol yol oluyor o kadar bastırıyorumki süpürürken halının canına okuyorum.Ama eşim benden güçlü olduğu halde halıyı okşar gibi süpürdü
Anlayacağın elinden pek iş gelmez.
Yakın zamanda ev taşıyıcaz diyorum mutfak dolapları camlar kapılar işin zor ödü patlıyor harbiden ya ben yandım diyor.
Evet o kadar tedavi ilaç yumurta takibi gün aşırı ilişki boşunaymış.Vakti zamanı geldiğinde 2 ilişkide bile oluyor dediğin gibi yeterki rabbim ol desin.
kiz bizimkide iste bir erkek evi ne kadar temizleyebilirse oyle temizlemisdir ama geldigimde ev temizdi yani bazi yerlerin tozunu almis bazilarini almamis ama olsun o kdarda tost makinesini yagli birakmistim onuda temizlemis piril piril yapmis bide ballandira ballandira anlatiyo bide benim temizligime laf ediyo kose bucak temizlemis oyle diyo
Ohhh karısına jest yapmış ne güzel.Yine iyi yapmış.
Tivitim canımcım merve gitti galiba bizim diğer topike gelmek istermisin kalabalık bayağı.Meggilin topikine gel.
canimm gelmiyim ben oraya bebek stresine girmiyim sen git canimm opuyorum yine gel
Anladım canım tamm ben hem ordayım hem burda
sagol canim sendemi ev tasiyacaksin :26:
Evet evimiz ısınmıyor ve bu kış girmeden taşınmamız lazım.Muhtemelen eylül sonu gibi çıkıcaz
hayirlisi olsun INSALLAH gonlune ogre bi ev bulursun zor olacak hamilesin ama yardimda gelen cok olur INSALLAH