Evet hatırlar gibi oldum.Ben çekirgeye çekirgenç diyorum öyle daha çok hoşuma gidiyor.
aslinda cekilget desek gitseee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hatırlar gibi oldum.Ben çekirgeye çekirgenç diyorum öyle daha çok hoşuma gidiyor.
Tamam şekerim eşime söyleyeyimde verişiriz numaralarımızı birbirimize
bunada sukue hic gondermemesinden iyidir..tamam sen sor esine izin vermezsede caniniz sagolsun :)Hee içimi döktüm şekerim ne yapayım annemgilde sadece 2 gece kaldık fazlasına izin vermediler
İyi yapmışsın vazgeçmekle patlıyormuş demek bende korkardım şahsenAma nasıl o kadar çok örümcek var çok ilginç bir yermiş orasıda.
Hoşgeldin canım.Bende hergün tel de konuşuyorum ama yetmiyor anlat anlat bitiremiyor insan.
Canım benim inşlalah pozitif çıktığı zamanlarıda görüceksin.
degisik birseyler yemek istiyorum ya
Domatesli kaşarlı tost yap güzel oluyor.Yada en gibi birşey mesela ben sana fikir vereyim.
zor ki ne zor...
ne bilem berenin facesi icin sorun cikarmisti ya ondan sey ettim..
:26:yok ben salca yiyecemm
faceden yazarsin bana canim :)rica ederim ne demek kim olsa killanir---Hayat zor zati bacım
O konularda biraz kıl ya sağolasın canım anlayış gösterdiğin için
Ben yarın şeyettiririm
Evet oda güzel.Salçanın içine beyaz peynir biraz bulbiber ve sıvı yağ ekleyip hepsini çatalla ezip ekmeğe sürünce çok güzel oluyor
Hayat zor zati bacım
O konularda biraz kıl ya sağolasın canım anlayış gösterdiğin için
Ben yarın şeyettiririm
Kimmiş bakem senin annende iki günden fazla kalmana izin vermeyen
Benimde kız kardeşim yok ama çok isterdim olmasını.
Aslında kimse dört dörtlük değil herkesin eşini kusurları kötü yönleri var bizimde olduğu gibi ama dediğin gibi hayat zor bazen bazı şeyleri idare etmek zorunda kalıyoruz işte.
faceden yazarsin bana canim :)rica ederim ne demek kim olsa killanir---
onuda baska gun deniyim hem usendim hem acim
lovely senin facen varmi ?
evet kimse dort dortluk degil benimde kaynanamlar iyi esimle iste sorunlar oluo aradaAslında kimse dört dörtlük değil herkesin eşini kusurları kötü yönleri var bizimde olduğu gibi ama dediğin gibi hayat zor bazen bazı şeyleri idare etmek zorunda kalıyoruz işte.
kaynanan var yaaaaAslında biz eşimle iyi geçiniyoruzz
pek bi sorunumuz yok ama onun ailesi evliliğimizi mahvediyo
Bende kafaya takıyorum işte tartışıyoruz
Bide eşimin aklına girmişler epey
Memleketten gelmeden önce çok kötü tartıştık
Yani boşanırız dedim ama işte her tartışmadada boşanılırsa oo
Kafaya takmayacağım artık söz verdim kendime
Tamam ama dene mutlaka salça seviyorsan çok güzel oluyor hatta şuan benimde salça yiyesim geldi ama çok su içtim onuda yisem korkuyorum bir kaza olur diye
Aslında biz eşimle iyi geçiniyoruzz
pek bi sorunumuz yok ama onun ailesi evliliğimizi mahvediyo
Bende kafaya takıyorum işte tartışıyoruz
Bide eşimin aklına girmişler epey
Memleketten gelmeden önce çok kötü tartıştık
Yani boşanırız dedim ama işte her tartışmadada boşanılırsa oo
Kafaya takmayacağım artık söz verdim kendime
siz burdamısınız aceba lovely canım benim 5 dakikalık işim var duş alacağım
Üstüm başım yemek koktu bugün
Face im var açmıştım bir ara oyun oynamak için ama inan hiç girmiyorum. Hatta ekli kişilerin sayısıda 5 kişi falan var oradan bile belli kullanmadığım
evet kimse dort dortluk degil benimde kaynanamlar iyi esimle iste sorunlar oluo arada
kaynanan var yaaaa
tuh ya seninde canini cektirdim :S kalk ye bari bebis icin az birsey :26: