Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım 😢 lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Hamile kalmazsın.
Ama adetliyken bu tarz şeyler uygun değil. Enfeksiyona sebebiyet.

Hem adetlisiniz hem sürtünmüşsünüz yani anlamakta zorluk çekiyorum.. Dalga geçmek için söylemiyorum ama yaptığınız hijyen açısından sıkıntılı bir şey. Hamile de kalmazsınız içinize boşalmadığı sürece
icine bosalmadan uzerine bosalan sevgilisinden hamile kalan kisiyle bizzat birlikte gittigimiz doktordan ogrendim. doktor bile hamile ve bakire olduguna uzerine bosalmayla hamile kaldigini ogrendiginde alayci bi sekilde gec masaya bakalim 🤡demisti kisinin iddasina gore ic çamaşıri bile uzerinde imiş( kizlik zarinda vajinada herhangi bir deforme olmadığını da şaşkın bir şekilde doktoru söyledi. adetliyken kalani henuz bende duymadim umarim duymam🤣

milyonlarca çocugu doguramassın bebegım seçim yapmak zorundasın😁
Ahahhaha aşko bizim totalde 3 milyon çokta şaapmamak gerek . Ben seçemem onlar uygun görürse bitanesi bile seçse memmun olurum 😥

icine bosalmadan uzerine bosalan sevgilisinden hamile kalan kisiyle bizzat birlikte gittigimiz doktordan ogrendim. doktor bile hamile ve bakire olduguna uzerine bosalmayla hamile kaldigini ogrendiginde alayci bi sekilde gec masaya bakalim 🤡demisti kisinin iddasina gore ic çamaşıri bile uzerinde imiş( kizlik zarinda vajinada herhangi bir deforme olmadığını da şaşkın bir şekilde doktoru söyledi. adetliyken kalani henuz bende duymadim umarim duymam🤣
Ohaaa ciddi misin ben şok 😂😂

ya onlar kot pantolonla sürtüşmüşler biraz kıvılcım bile çıkmış öyle kolay değil 3üz için çabalamak lazım😌
Demekki ben hep yanlış yaptığım için yıllardır hamile kalamamışım sürtünmek lazımmış salak kafam:kızgın:

X